popup cinema jacuzzi films amsterdam
Film & Serie

Bij deze popup cinema kun je vanuit een Jacuzzi films bekijken

Door de gehele coronasituatie loopt alles een beetje anders deze zomer. Evenementenorganisaties moeten het hoofd boven water houden om te overleven. Aan de andere kant ontstaan er daardoor ook enorm veel nieuwe en mooie concepten. Wat dacht je van deze popup cinema waar je straks de mooiste films vanuit de jacuzzi kunt bekijken? Een betere date bestaat niet!

Popup cinema- vanuit de jacuzzi films bekijken

Het evenement zal worden georganiseerd door Amsterdam Cinema City Beach. Zij kwamen al eerder met hele toffe ideeën rondom popup bioscopen. Met dit nieuwe jacuzzi concept blazen ze weer iedereen omver met leuke innovatieve plannen (alles uiteraard volgens de RIVM richtlijnen).

popup cinema jacuzzi films amsterdam 2

Je krijgt bij aankomst van de popup cinema een bak popcorn en er zijn veel soorten cocktails en sangria aanwezig. Je kunt een jacuzzi reserveren voor maximaal 6 personen, je kunt er dus ook een dubbel of tripple date van maken. Daarnaast hebben ze ook speciale champagne arrangementen als je echt wilt stunten met munten.

De locatie is helaas nog niet bekend. Wel weten we dat de filmavonden plaats zullen vinden tussen 3 en 17 oktober. Zet het dus alvast dik gemarkeerd in jouw agenda. Check vooral ook deze Facebookpagina om op de hoogte te blijven rondom dit concept!