Wheels

Polydrops heeft de tofste mini camper ooit ontwikkeld

polydrops mini camper

Nederlanders zijn over het algemeen gek op campers. Vroeger was het wellicht een beetje low-budget, tegenwoordig worden er hele toffe en luxe campers gemaakt. Een lange roadtrip is toch net iets comfortabeler als je er een beetje lekker bij zit. Polydrops heeft daarom een hele vette mini camper op de markt gebracht. Stijlvol, minimalistisch en luxe tegelijk.

Polydrops creëert een luxe mini camper

Deze camper heeft wel iets weg van de futuristische Cubertruck van Tesla. Dit komt vooral door de materialen en de hoekige vormen. Dit Polydrop-model zal de naam P17X Explorer krijgen. Een mooie combinatie tussen avontuurlijk en futuristisch. Een model dat vol met verrassingen zit.

Deze camper/trailer heeft namelijk meer opties dan je in eerste instantie misschien zou verwachten. Denk aan verwarming, koeling en een ventilatiesysteem dat aangezet kan worden door middel van de twee aanwezige zonnepanelen. Hiermee kun je ook meteen je telefoon en iPad opladen. Perfect voor een lange roadtrip!

polydrops mini camper 1

Polydrops Explorer: kamperen 2.0.

Deze camper oogt in eerste instantie vrij klein. Je zou dan ook niet verwachten dat deze camper over een volledig elektrische keuken beschikt. Ook is de Polydrop voorzien van een douche, die verwarmd wordt door de zon. Toch wel fijn om je even af te spoelen na al die avonturen in het wild.

Daarnaast beschikt deze mini camper ook over een koelkast en een vriezer. Heb jij meer energie nodig? Er is ook een optie om extra 130-watt zonnepanelen op deze camper te plaatsen. Dan heb je genoeg energie voor een bioscoop in de natuur. Deze toffe campers zijn te koop vanaf 30.000 euro.

polydrops mini camper explorer

polydrops keuken