nederlandse, podcasts, crypto, bitcoin
Geld & Carrière

De 5 beste Nederlandse podcasts over Bitcoin & Crypto

Bezig met crypto of ben je van plan om te gaan starten? Dan kun je wel wat tips en achtergrond info gebruiken. Podcasts zijn de ideale manier om aan informatie te komen. Wij hebben de 5 beste podcasts over Bitcoin en crypto voor je op een rijtje gezet.

Podcasts over Bitcoin & crypto

Deze 5 podcasts helpen jou op weg richting een succesvolle crypto-carriere. Daarnaast zul je door deze podcasts de materie wat beter weten te begrijpen en ben je altijd op de hoogte van de laatste trends. Crypto is namelijk populairder dan ooit en er liggen veel kansen op je te wachten.

1. BNR Cryptocast

Cryptocurrency is bij veel mensen een steeds groter deel van hun portefeuille. In deze podcast nemen Herbert Blankesteijn en Madelon Vos je elke week mee langs de hot topics rondom cryptonieuws. Van trends tot haters, van winst tot verlies.

2. Jong Beleggen de Podcast

Dit is een podcast die ingaat op bredere onderwerpen. Zowel crypto als beleggen wordt hierin besproken. Pim Verlaan verkocht zijn bedrijf en wilde met dit verdiende geld rendement maken. Hij dook in de wereld van het beleggen en neemt in die reis zijn luisteraars mee. Een toffe podcast als je net begint met beleggen. Jong Beleggen bereikt nu al 200.000 luisteraars per maand.

3. Madelon Navigeert

Als je bekend bent met crypto en bitcoin, dan is de kans groot dat je Madelon Vos kent. In Madelon Navigeert interviewt ze de meest interessante gasten over geld, financiën, bitcoin en vrijheid. Van Didi Taihutto (van de bitcoin-familie) tot Mr Probz. Een aanrader als je op zoek bent naar diepgaande gesprekken over financiele onderwerpen.

4. Satoshi Radio

Eén van de grotere, wekelijkse Nederlandse podcasts is Satoshi Radio. Satoshi Radio is de Nederlandstalige podcast waarin ze je alles vertellen over cryptocurrency en blockchain. Alle ins & outs over crypto.

5. Het Crypto Kwartiertje

Dit is een relatief nieuwe podcast. De hosts zijn geen ervaren experts, maar juist beginners op het gebied van crypto. Dit maakt de band tussen host en luisteraar heel erg interessant, alsof je samen aan het leren bent. Toffe podcast voor beginners!