Gek op middagdutjes Dan is dit levensgrote hondenbed echt iets voor jou 1
Life

Gek op middagdutjes? Dan is dit levensgrote hondenbed écht iets voor jou!

Kijk je net als ons altijd jaloers naar je hond als hij/zij ligt te slapen in de mand? Dan is dit bed echt iets uit je stoutste dromen. De Plufl is een gigantisch hondenbed, gemaakt van een zachte stof. Toch is dit bed iets anders dan andere bedden, namelijk: het is een hondenbed voor mensen.

De Plufl: van crowdfunding naar grote hondenmand

En het bedrijf van dit geniale bed gaat bij de naam Plufl. Noah Silverman en Yuki Kinoshita ontwierpen het bed, en haalden via een crowdfunding maar liefst € 200.000 op voor hun geniale idee. Niet heel gek wat ons betreft, want in dit heerlijke bed wil je toch gewoon liggen?

De Plufl wordt op een ethische manier gemaakt van verschillende duurzame materialen. In het bed zit orthopedisch memory foam verwerkt en de buitenkant bestaat uit nepbont. Daarnaast kan je er ook nog eens met z’n tweeën in liggen en kan de hoes kan in de wasmachine. Wij hoefden niet te twijfelen.

Gek op middagdutjes Dan is dit levensgrote hondenbed echt iets voor jou

De makers achter het hondenbed

Op de website van Plufl hebben de makers van dit bed vertelt wat hun drijfveren zijn, en die liegen er niet om: “als groot liefhebbers van dutjes hebben wij een gemakkelijke en toegankelijke manier gevonden om een geschikt dutje te doen. Met Plufl willen we die ervaring naar een hoger niveau tillen.’

‘Handgemaakt en met liefde, levert de Plufl een unieke dutjes-ervaring. We zijn zo opgewonden dat je meedoet aan onze dutje-reis om de wereld een gelukkiger en meer uitgeruste plek te maken :)” Het enige nadeel is de prijs die hieraan vastkleeft. Je hebt de Plufl namelijk in huis vanaf € 350.

Gek op middagdutjes Dan is dit levensgrote hondenbed echt iets voor jou 1 1

Comfortabel hondenbed voor mensen

We dachten niet dat wij dit ooit nog zouden meemaken. Toch is de Plufl wat ons betreft een welkome toevoeging aan de wereld van comfort. Want laten we eerlijk zijn: wie heeft er nou nooit gedroomd van een hondenbed voor mensen.

Gek op middagdutjes Dan is dit levensgrote hondenbed echt iets voor jou 2

Gek op middagdutjes Dan is dit levensgrote hondenbed echt iets voor jou 3

Gek op middagdutjes Dan is dit levensgrote hondenbed echt iets voor jou 5

Gek op middagdutjes Dan is dit levensgrote hondenbed echt iets voor jou 6

Gek op middagdutjes Dan is dit levensgrote hondenbed echt iets voor jou 4

Check ook eens één van deze: