Tech

Nieuwe voorraad Playstation 5-consoles in Nederland: hier kun je ze kopen

Playstation_5

Dit jaar was de langverwachte release van één van de meest gewilde consoles aller tijden, de Playstation 5. Terwijl de meest doorgewinterde gamers de nieuwe Playstation al snel konden bemachtigen, bleven duizenden mensen teleurgesteld achter. De eerste lading was binnen enkele minuten al uitverkocht.

Nieuwe voorraad Playstation 5-consoles

Prikkelbaarheid, hoofdpijn, zweten, verhoogde bloeddruk. Allemaal verschijnselen van iemand die zijn handen nog niet aan een Playstation 5 heeft kunnen krijgen. Maar voor deze mensen is er goed nieuws: er komt in 2020 nog één nieuwe lading van de PS5 binnen.

Playstation 5 komt met gloednieuwe lading naar Nederland in 2020

Maar er is hoop. Volgens webmagazine Techtastic is Sony erin geslaagd om een nieuwe lading Playstation 5 consoles naar Nederland te krijgen. Het goede nieuws geldt echter alleen voor degenen die nog een pre-order hebben staan bij Game Mania, Nedgame of Mediamarkt. Naar verluidt zijn dit de enige drie webwinkels waar klanten nog mogen hopen op hun Playstation 5.

Het blijft nog wel de vraag of de voorraad in de losse verkoop gaat. Een voorbeeld hiervan is Amazon, die in de afgelopen weken al meerdere voorraden heeft ontvangen. Meerdere webwinkels hebben eerst lange wachtlijsten die afgewerkt moeten worden.

Restock bij Bol?

Bol.com mag dan wel één van de grootste webwinkels uit ons land zijn. Kijkend naar de enorme hoeveelheid pre-orders en de beperkte beschikbaarheid, lijkt de kans klein dat de consoles dit jaar nog aangeboden gaan worden.