Media

Dit Playboy model test loyaliteit van je vriend voor $1400

playboy model test loyaliteit vriend

Stel je voor; je krijgt een berichtje in je mailbox van een Playboy model. Wat doe je dan? Als je een relatie hebt dan verwacht je loyaliteit van je partner. Dat niet elke man (of vrouw) dat serieus neemt weten we door de berichten van vele vreemdgangers op internet en om ons heen. Als jij wilt weten of je vriend graag een scheve schaats rijdt dan is voormalig Playboy model Carolina Lekker (ja, zo heet ze echt) niet te beroerd om dat even te testen. Met een niet vreemdgaan-geld terug garantie.

Playboy model probeert jouw vriend te verleiden

Carolina Lekker doet dit geintje uiteraard niet voor niks. Het model sierde eerder de covers van Playboy Africa, maar ze heeft nu dus een lucratieve manier gevonden om lekker bij te verdienen met haar uiterlijk. Voor het schamele bedrag van $1400 neemt ze via Instagram contact met jouw vriend op en probeert ze hem te verleiden. Ze houdt jou op de hoogte door middel van screenshots van het gesprek.

Als de mannen geen interesse tonen dan krijg je je geld terug en het vertrouwen dat je man alleen voor jou gaat, en zich dus niet laat verleiden door een bloedmooie dame op social-media. Carolina doet wel haar uiterste best om de mannen te verleiden, want ze wilt zoveel mogelijk geld verdienen om uit te kunnen geven aan plastische chirurgie. Ze wilt namelijk het duurste lichaam ter wereld hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carolina Lekker (@carollekker_)

Onderzoek naar vreemdgaan in relaties

Volgens psycholoog Tila Pronk van de Tilburg University schuilt er een hele wetenschap achter vreemdgaan. Verleid worden door een Playboy model is nog maar het topje van de ijsberg, want een knipoog van de kapster op de hoek van de straat kan net zoveel teweeg brengen. In het programma De Universiteit van Nederland legt Pronk uit waarom mensen vreemdgaan, en waarom die neiging bij ons allemaal voortkomt.

Vreemdgaan zit in ons allemaal, aldus Pronk. Maar waarom gaat de één sneller vreemd dan de ander? Het heeft volgens de psycholoog te maken met impulsen, de gezondheid van de relatie en je zelfbeeld. Iedereen wilt ‘gewild’ zijn. Als je de bevestiging krijgt dat je er nog mag wezen dan zijn de eerste scheurtjes al aanwezig. Toch blijven 3 op de 4 mensen hun partner trouw. Bekijk hieronder de beelden van de uitzending.

Playboy model Carolina Lekker

We gaan even terug naar verleidster Carolina Lekker. Zij is dus in te huren om je partner te verleiden. Deze valstrik kost je dan wel $1400. Met dat geld kunnen jullie ook een lekker avondje uit, quality time bijvoorbeeld. Dat is ook iets wat een relatie nodig heeft.

Wij konden het echter niet laten om wat prachtige foto’s te delen van Carolina. Als je vriend langer dan gemiddeld kijkt naar het Playboy model dan wordt het misschien tijd om die spaarpot open te breken. Wij zijn neutraal, don’t shoot the messenger. Wij wensen jullie nog veel geluk samen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken