Tech

Met dit pistool schiet je elastiekjes als een echte pro

pistool

Deze geniale gun is uitsluitend bedoeld om mensen te ergeren, vooral op kantoor is dit het ultieme wapen om het bloed onder de nagels van je collega’s weg te halen. Maak kennis met deze next-level vorm van offline entertainment: de elastic precision gun. Wij doken even in deze wapenhandel, en namen een aantal exemplaren onder ogen.

Elastic Precision wapens

Met een wapen van Elastic Precision is het makkelijk om je werkgever of collega te ‘elastiquideren’. Je kunt de ultieme wraak nemen voor die jarenlange roddels bij de koffiemachine, of een headshot geven aan de collega die die belangrijke klant van jou heeft gejat. Het is overigens ook een origineel cadeau om te geven aan een zakenrelatie, dan kunnen ze elkaar lekker uit de weg ruimen.

Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Het bedrijf heeft wapens voor iedereen. Model 1911 voor de secretaresse, Model PKK voor de schoonmaakster, of Model 9MM voor de grote baas. Zelf neem je uiteraard Model MP5 Machine Gun, want je wilt iedereen zo snel mogelijk te grazen nemen. Met een laadtijd van 2 seconden schiet je elastiekjes alsof je de Terminator zelf bent.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elastic Precision (@elasticprecision)

Een duurzaam pistool van hardhout

Deze wapens zijn gemaakt van verschillende soorten hardhout, zodat je jarenlang kan blijven schieten. Je kunt kiezen uit Esdoorn, Walnoot en Padauk. Als je geen elastiekjes bij de hand hebt dan kun je deze bestellen bij de webshop, in verschillende kleuren, zodat je weet welke collega het gore lef had om op jou te schieten. De pistolen van Elastic Precision zijn de ultieme toevoeging aan de vrijmibo.

Je kunt er echter ook voor kiezen om het wapen op maandagochtend mee te nemen, dan weet je zeker dat ze jouw bloed wel kunnen drinken op kantoor. Er zijn ook ‘glow in the dark’ elastiekjes te verkrijgen, handig voor als de stroom uitvalt. Als je interesse hebt in oorlog op kantoor dan kun je het pistool van Elastic Precision bestellen op de website van dit geniale bedrijf.