Snapchat foto’s Puck Moonen gelekt?

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

UPDATE: Blijkbaar zijn de foto’s een paar jaar geleden gemaakt door een toenmalig vriendje van Puck. Om die reden hebben we besloten de foto’s te verwijderen. Da’s pech, foto’s weg!

Klik hier voor meer foto’s van Puck!

Oorspronkelijk bericht:

Ze ging het afgelopen week als een lopend vuurtje over het internet: Puck Moonen, de leukste wielrenster van Nederland. Nu, nog geen paar dagen later, gaan er op internet al Snaps rondt waarvan gezegd wordt dat het om Puck gaat en waarin ze duidelijk meer laat zien dat iemand van te voren gehoopt had.

Hoe het verhaal precies in elkaar steekt weten we niet, maar wat we wel weten is dat de dame op de foto’s inderdaad ontzettend op Puck lijkt.

Wij gaan er daarom vanuit dat de foto’s echt zijn, maar we zullen hier binnenkort vast snel meer over te horen krijgen!

Tot die tijd hebben we hier de gelekte foto’s voor je. Of het Puck echt is mag je dus lekker zelf beoordelen, maar wij zijn er bijna 100% zeker van…

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...