Food & Drinks

Winactie ‘Pig’: geheel verzorgd diner bij truffelrestaurant Impero Romano

Impero romano truffel winactie

Ben jij dol op de heerlijke smaak van truffel? Dan hebben wij de ultieme truffel experience voor jou. Je kunt namelijk een geheel verzorgd diner winnen bij het beste truffelrestaurant van Amsterdam: Impero Romano. Dit alles om de nieuwe film ‘Pig’ te vieren. In deze film draait het om zonderling Rob (Nicolas Cage). Hij woont in de wildernis van Oregon met zijn geliefde varken, dat hem helpt bij de truffeljacht.

Pig: film over een truffeljager en zijn geliefde varken

In deze melancholische film volg je de pafferige Rob en zijn truffelvarken. Samen zijn ze op zoek naar het ‘zwarte goud’. Wanneer zijn waardevolle varken, met wie hij al jaren truffel opspoort, wordt ontvoerd, keert hij tegen wil en dank terug naar zijn vroegere leefomgeving in Portland. Rob zet alles op alles om zijn beste vriendje terug te vinden.

Het is een film over nostalgie en het verleden onder ogen komen. Een prachtige verrassende film die wordt overladen met positieve reacties. Vooral de comeback van Nicolas Cage in een mooie dramarol wordt geprezen. Wederom heeft The Searchers hiermee een toekomstige klassieker uitgebracht.

Om deze nieuwe film te vieren hebben wij, in samenwerking met The Searchers, een hele toffe actie opgezet. Je kunt namelijk een geheel verzorgd diner bij Impero Romano, het beste truffelrestaurant van Amsterdam, winnen. Een actie waarvan het water je in de mond loopt.

pig truffel restaurant

Smaakvolle winactie: Pig x Impero Romano

Pig is vanaf nu te zien in de bioscoop. Om de lancering van deze nieuwe film te vieren hebben we een smaakvolle actie opgezet. Je kunt namelijk een geheel verzorgd diner voor 2 personen bij Impero Romano winnen. De winnaars krijgen het beste truffelgerecht van Amsterdam voorgeschoteld, onder het genot van bijpassende wijnen.

Hoe je kans maakt op een heerlijk diner voor 2? Ga naar onderstaande Instagram post en comment met wie jij een heerlijk avondje bij Impero Romano wilt komen dineren. Over een week maken wij bekend wie de gelukkige winnaars zijn van dit truffel feestje voor 2. Succes en alvast eetsmakelijk!