Funda

Funda ontdekking: Piet Boon-villa in Noordwijk

piet, boon, noordwijk

Tijdens het Funda’en zijn we weer op een hele unieke woning gestuit. Deze villa in Noordwijk is volledig gedisgned door iterieurontwerper Piet Boon. Hij pakte flink uit met deze villa inclusief jacuzzi, wijnkelder, bar én bioscoop. En met een koprol lig je op het strand.

Piet Boon interieur

Piet Boon is een enorm gewaardeerde interieurontwerper. Studio Piet Boon, opgericht in 1983 door Piet Boon en Karin Meyn, is inmiddels een wereldwijd gevestigde naam. Ze staan bekend om hun prachtige ontwerpen, bekroonde woningen, zakelijke projecten, hospitality omgevingen en vele producten. Onder veel mensen is dit de heilige graal van interieur.

Deze Piet Boon Beachvilla staat in de geliefde Zuidduinen van Noordwijk. De woning ligt op een steenworp afstand van het strand en de populaire Koningin Astrid Boulevard. Een echte A-locatie dus. Maar als je in deze villa woont hoef je nauwelijks de deur uit. Je hebt er alles waar je altijd van hebt gedroomd.

Piet, boon, villa, noordwijk

Beachvilla

Deze beachvilla heeft alles, en nog flink wat extra, wat je nodig hebt. Denk aan een prachtige entree met natuurstenen vloer, garderobe en toilet. Een ruime living met openhaard, erker en houten vloerdelen. Ook de woonkeuken is riant en heeft een prachtige stenen vloer. Vanuit zowel de living als de woonkeuken heb je toegang tot een schitterend aangrenzend terras met veranda op het zuidwesten.

Je kunt er met de hele familie intrekken. Er zijn namelijk 4 riante slaapkamers aanwezig in de beachvilla. Als klap op de vuurpeil heeft de villa een verrassende onderverdieping met een bioscoop, bar, wijnkelder en twee grote inpandige garageboxen. Genoeg plek voor meerdere bolide’s. Wat al dit moois kost? Voor €3.300.000 is deze designvilla van jou.

piet boon jacuzzi

piet boon villa

piet boon villa 2

piet boon villa 3

piet boon villa bar

piet boon villa bioscoop

piet, boon, villa, noordwijk 1