Peter Pannekoek fikt iedereen af in de Roast van Giel Beelen

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Bam! Vanavond was de Roast van Giel Beelen – je weet wel die ene radio dj – en het was weer lachen gieren brullen. En net als bij de Roast van Gordon was ook deze keer Peter Pannekoek de grote winnaar van de avond! Want wat was Peter Pannekoek weer ongelooflijk lekker op dreef.

Iedereen moest het ontgelden en de ene grap was nog harder dan de andere. Mocht je de uitzending gemist hebben, dan hebben we hieronder de leukste fragmenten voor je op een rijtje gezet. Geen dank!

Peter Pannekoek

Henry van Loon

De hardste grappen van de avond

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....