Wheels

Peter Gillis van Massa is Kassa verkoopt zijn dikke Rolls-Royce Phantom

Peter Gillis van Massa is Kassa verkoopt zijn dikke Rolls-Royce Phantom

We kennen Peter Gillis natuurlijk van het populaire SBS-programma Massa is Kassa. De beste man kocht niet zo lang geleden een Rolls-Royce Culinan Black Badge voor zichzelf en daarbij een Porsche voor zijn vriendin. Uiteraard is Peter zuinig met zijn geld en besloot hij dat er ook een auto verkocht moest worden: de Rolls Royce Phantom.

Rolls Royce van Peter Gillis

De ene Rolls is de deur uit, de ander komt alweer binnen. Peter ruilt zijn prachtige Rolls Royce Phantom namelijk in voor de nieuwe Culinan Black Badge. De Phantom staat nu te koop en is nog steeds een van onze droomauto’s.

Deze Engelse luxe limousine heeft alles waar je van droomt. Klassieke bruine leren bekleding, fijne massagefunctie, adaptieve cruise control en zelfs een koelkast voor jouw flesjes champie.

peter, gillis, rolls, royce, phantom

Massa is zeker kassa

Alle details van deze bak ademen luxe. Uiteraard heeft deze Phantom een grill met het bekende Sprit of Ecstacy’-logo. Onder de motorkap vind je een V12 met 6,75 liter slagvolume. Je blieft in 5,3 seconden naar de 100. Best snel voor zo’n bak vol massa. De auto weegt namelijk maar liefst drie ton.

Deze heerlijke bak staat te koop bij het autobedrijf Thijs Timmermans. De Phantom komt uit 2019 en heeft slechts 23.552 kilometer op de teller. Voor 469.950 is deze Rolls van jou. Op zoek naar een leuk huis? Peter Gillis heeft hier zijn penthouse te koop gezet.