Geld & Carrière

Massa is Kassa: Peter Gillis zet super dik penthouse te koop

Peter Gillis Penthouse

Peter Gillis is inmiddels, naast topondernemer, een echte BN’er aan het worden. In het programma Massa is Kassa krijg je een kijkje in het leven van deze bijzondere zakenman. Peter verdient bakken met geld door op op zijn vakantieparken chalets te verhuren. Zelf woont hij een stuk dikker.

Peter Gillis verkoopt luxe penthouse

Naast vakantieparken heeft Peter een aantal prachtige woningen. Hij verkoop nu zijn eigen penthouse in Lommel. Een plek die niet per se op onze bucketlist staat, het appartement is echter wel mega dik. Volop luxe en klasse.

Dit penthouse staat in het hartje van het Belgische Lommel en heeft een woonoppervlak van 205 vierkante meter. Aan ruimte geen gebrek, de luxe woning beschikt namelijk over drie slaapkamers en twee badkamers.

Peter Gillis Penthouse

Sneak peak van het Gillis penthouse

Vanuit de kelder, inclusief parkeerplek voor drie auto’s, pak je de lift naar de 5e. Hier kom je terecht in het luxe penthouse van de Gillis familie. Het hele appartement ademt klasse, van de luxe parketvloer tot aan de stoomoven. Er zijn veel toffe details in dit appartement.

Er is genoeg ruimte voor een volledig gezin. Een van de badkamers heeft een jacuzzi en inloopdouche. Buiten vind je een 150 vierkante meter groot terras met verwarming en een gezellige haard. Uiteraard is er buiten ook aan een jacuzzi gedacht. Lekker avondje met de familie buiten eten? Het terras heeft ook een mooie buitenkeuken.

De familie verkoopt dit penthouse vanwege de kinderen. Nicol en Peter vonden het gevaarlijk om de kids buiten te laten spelen in deze buurt. Constant binnen zitten is niet leuk en gezond voor kinderen, vandaar dat ze het tijd vonden om te verkassen.

Onderhandelen met een topondernemer

Zie jij dit huis wel zitten? Dan mag je wel even kijken naar jouw kassa. Voor 895.000 is dit luxe huis van jou. Wellicht kun je een leuke onderhandeling starten met Peter Gillis. Check hier alle opties en het contact met de desbetreffende makelaar.

Peter Gillis Penthouse Peter Gillis Penthouse

Peter Gillis Penthouse Peter Gillis Penthouse Peter Gillis Penthouse Peter Gillis Penthouse