Women

Met deze waanzinnig mooie dames heeft Pete Davidson gedatet

Pete Davidson vrouwen daten

Het dateleven van Amerikaanse celebrities zijn vaak het onderwerp van gesprek, waarbij de juicy foto’s van paparazzi veelal onderdeel zijn. Het turbulente liefdesleven van comedian en acteur Pete Davidson gaat zo snel dat het moeilijk wordt om er actuele artikelen over te schrijven, want vaak zijn deze al snel weer achterhaald. Wij hebben een lijstje gemaakt met de mooie vrouwen waarmee hij heeft gedatet, en zij zijn niet de minsten.

Het dateleven van Pete Davidson

De 29-jarige Pete Davidson is gewild date-materiaal in Hollywood. We weten niet welke openingszinnen hij gebruikt, maar hij versiert wel de ene na de andere beeldschone dame. Het lijstje met zijn veroveringen is nog langer dan zijn filmografie, wat van hem een mysterieuze Don Juan maakt. Want alle mannen zijn het erover eens; zo aantrekkelijk is hij niet. Daar denken veel vrouwen echter anders over.

Volgend vrouwelijke ingewijden, zoals Emily Ratajkowski, is Pete Davidson een charmante man die weet hoe hij een vrouw moet behandelen. Ze benoemt hierbij zijn vermogen om een vrouw een speciaal gevoel te geven. Daarnaast is Pete met zijn 1.90 cm een lange man, waar veel dames op vallen. Wij hebben een lijstje met zijn veroveringen hieronder op een rijtje gezet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door pete davidson (@petedavidson.93)

1. Cazzie David

Pete Davidson had een relatie met Cazzie David van 2016 tot 2018. Deze relatie duurde amper twee jaar. De breuk werd veroorzaakt door de amoureuze gevoelens van Pete voor de volgende in dit lijstje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cazzie David (@cazziedavid)

2. Ariana Grande

Tijdens zijn relatie met Cazzie David had Pete het namelijk ook erg druk met het versieren van superster Ariana Grande. De liefde hield vijf maanden stand, want toen de ex van Ariana (Mac Miller) overleed was ze gebroken, en maakte het uit met Pete.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande)

3. Kate Beckinsale

Drie maanden na de breuk met Ariana Grande werden Pete en Kate Beckinsale in een innige omhelzing gespot. De genadeloze showbiz-media in Amerika hing de relatie aan de grote klok vanwege het leeftijdsverschil van 20 jaar. De relatie hield drie maanden stand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

4. Margaret Qualley

Het is inmiddels 2019, en Pete kon in de zomer zijn handen niet afblijven van Margaret Qualley. Het daten van Pete smaakte blijkbaar naar meer, want de relatie duurde niet langer dan een seizoen. In de herfst van hetzelfde jaar viel de relatie als een blad van een boom.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MQ. (@margaret.qualley_)

5. Kaia Gerber

De dochter van topmodel Cindy Crawford was net 18 jaar, maar werd op slag verliefd op Pete Davidson. Nog voordat haar moeder haar twijfels kon uiten was de relatie na vier maanden alweer verbroken, want Pete moest ‘aan zichzelf werken in rehab’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber)

6. Phoebe Dynevor

Het is inmiddels 2021. Pete vliegt regelmatig naar Engeland om de knappe Phoebe Dynevor te bezoeken. De Bridgerton-actrice viel als een blok voor de acteur, maar dat was maar vier maanden wederzijds. Het afstandsverschil zou de reden voor de breuk zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PD 🌗 (@phoebedynevor)

7. Kim Kardashian

We weten niet of Kim Kardashian de werkelijke reden voor de breuk was, maar de actrice had het wel heel gezellig met Pete na haar breuk met Kanye West. Hij liet zelfs meerdere tattoo’s zetten die verwijzen naar de socialite. De relatie hield negen maanden stand. Zij is ook de meest recente crush van Pete Davidson, want we weten niet met wie hij nu aan het daten is, al vermoeden we dat dit niet lang zo blijft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)