Personal trainer klaagt date aan voor £130.000 nadat hij koortslip oploopt11
Media

Personal trainer klaagt date aan voor £130.000 nadat hij koortslip oploopt

Daten is een van de leukste dingen om te doen als je vrijgezel bent. De spanning, iemand leren kennen en uiteindelijk hopelijk afscheid nemen met een romantische kus (of meer). Deze personal trainer, Martin Conway, uit Engeland had iets minder succes en dit eindigde zelfs in een rechtszaak.

Zijn date verliep volledig volgens plan en hij scoorde zelfs aan het einde een kus. Martin liep de week na de kus met de dame in kwestie een koortslip op. Hij besloot haar daarom voor 130.000 pond aan te klagen om dit te ‘leed’ te compenseren.

Martin zegt nu dat hij getraumatiseerd is voor de rest van zijn leven en zijn werk nooit meer goed kan uitvoeren. Hij geeft aan dat zijn date, Jovanna, wist van de koortslip en dit met opzet aan hem heeft doorgegeven. Hij is er zo boos over dat hij haar nu zelfs de rechtszaal intrekt in plaats van haar mee te nemen op een tweede date.

Martin geeft aan dat hij een paar dagen na de date last kreeg van hoestaanvallen. Een week later kreeg hij koorts en uiteindelijk mondde dit uit in een koortslip. Hij zegt hier paniekaanvallen van te hebben gekregen en is zelfs met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. We zijn erg benieuwd wat er klopt van zijn verhaal. We kunnen in ieder geval vaststellen dat als dit klopt hij een flinke aansteller is.

Personal trainer klaagt date aan voor £130.000 nadat hij koortslip oploopt1
Martin Conway. Bron: The Mirror