Life

Dit is volgens vrouwen het perfecte mannen lichaam

Dit is volgens vrouwen het perfecte mannen lichaam

Hoewel er geen vastgestelde definitie is van het perfecte mannelijke lichaam, zijn er wel een aantal kenmerken die de meeste vrouwen aantrekkelijk vinden. Wist je dat de meeste vrouwen helemaal niet vallen op een te breed lichaam? Maar vallen ze dan wel op? Laten we eens een wetenschappelijke studie naar de schoonheidsidealen van vrouwen onder de loep nemen.

Lichaamsbouw en andere kenmerken

Volgens een recent onderzoek blijkt dat vrouwen de voorkeur geven aan een man die ongeveer 183 cm lang is en 85 kg weegt. Dit betekent dat je redelijk wat spiermassa moet hebben, maar ook weer niet te veel. Het hebben van een borstomvang van 104 cm en taille van 84 cm wordt beschouwd als ideaal lichaamstype volgens vrouwen. Dit kan bereikt worden met wat uren doorbrengen in de sportschool en door te letten op je voeding.

Naast de juiste lichaamsbouw zijn er ook andere kenmerken die vrouwen aantrekkelijk vinden bij mannen. Volgens een onderzoek zijn de meest aantrekkelijke haarkleuren bruin (42%), gevolgd door blond (22,5%), zwart (21%) en rood (11%). Ook zijn er aantrekkelijke haarstijlen volgens vrouwen, die jouw aantrekkingskracht erg vergroten! Als het gaat om oogkleur, geven vrouwen de voorkeur aan blauwe ogen (35%), gevolgd door bruin (26%), groen (22%) en licht bruin(10%).

Aantrekkelijke lichaamsdelen

Naast het hebben van de juiste lichaamsbouw en kenmerken, zijn er ook specifieke lichaamsdelen waar vrouwen zich tot aangetrokken voelen. Het gezicht is bijvoorbeeld een belangrijk aspect, want 33% van de vrouwen zegt zich aangetrokken te voelen tot de gezichtskenmerken van een man. Daarna volgt de bilpartij (21%), borstkas (15%), ogen (10%), benen (8%) en buik (3%). Een aantrekkelijke baard zal dus erg helpen!

Een mooi gezicht is grotendeels genetisch bepaald. Echter kan je met zonnebrand en andere producten voor de verzorging van je huid ervoor zorgen dat je huid er stralender en jonger uit ziet. De billen, borst en benen kunnen uiteraard gewoon getraind worden in de sportschool. Zo zijn er genoeg oefeningen voor bilspieren, en oefeningen om je borst te trainen. Verder kan je door op je calorieën te letten, ervoor zorgen dat je een strakke buik krijgt!