kwebbelkop-house-tour-day1
Media

Housetour: het gigantische penthouse van YouTuber Kwebbelkop

YouTube-fenomeen genaamd Jordi van den Bussche, ook wel bekend van zijn kanaal Kwebbelkop, waar hij gamevideos maakt, geeft in een nieuwe video van Day1 een rondleiding door zijn miljoenen penthouse. De 26-jarige Amsterdammer is sinds jaar en dag een wereldberoemd gezicht in de wereld van YouTubers.

Kwebbelkop de YouTuber

Hij creëerde zijn kanaal in 2008, waar hij toen der tijd voornamelijk video’s keek. In 2011 uploadde hij zijn eerste gameplay video. Vanaf dat moment begon het balletje te rollen voor de krullenbol. Binnen de kortste keren werden zijn video’s miljoenen keren bekeken, en groeide hij uit tot het fenomeen die hij vandaag de dag is. Zijn bloeiende carrière nam een vogelvlucht.

Wat veel mensen niet weten van Jordi is dat zijn succes niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Nadat hij zijn universitaire diploma haalde, besloot hij zijn liefde voor videogames na te jagen en zijn intelligentie te gebruiken om er zijn baan van te maken. Dat is op z’n minst gelukt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jordi van den Bussche (@kwebbelkop)

Kwebbelkop penthouse op kanaal DAY1

Je kan je voorstellen dat met bijna 15 miljoen abonnees op YouTube hij er warmpjes bij zit. Zo warmpjes zelfs dat de YouTuber onlangs een gigantisch penthouse met een waarde van 5 miljoen euro heeft gekocht in onze hoofdstad. In de nieuwste video van het YouTube kanaal DAY1 geeft hij JayJay Boske een exclusieve rondleiding door zijn nieuwe mansion.

Het penthouse heeft een totale oppervlakte van 335m2 met een prachtig uitzicht over de stad. Ook komen we er in de video achter dat Jordi een grote liefde heeft voor kunst. Hij heeft andere andere meerdere pieces van kunstenaar Kaws. Ook geeft de 26-jarige aan dat hij in principe nooit meer hoeft te werken in zijn leven. Goed gedaan voor iemand van die leeftijd, als je het ons vraagt.