penthouse eindhoven funda 1
Funda

Het mooiste penthouse van Eindhoven staat nu te koop op Funda

De huizenprijzen in de grootste steden van ons land stijgen de pan uit. In Amsterdam is het zelfs zo erg dat je voor een bedrag van onder de 6 ton niet eens meer hoeft te zoeken naar een huis in de binnenstad. Van sommige appartementen is de prijs echter volledig terecht. Neem bijvoorbeeld dit penthouse in het centrum van Eindhoven.

Penthouse Eindhoven

Dit pareltje van een penthouse bevindt zich op de zesentwintigste verdieping van het hoogste gebouw in de stad. Qua luxe ontbreekt er in dit huis niks aan. Met een oppervlakte van bijna 240 m2 is dit huis ontzettend ruim. De vraagprijs van een slordige 1.2 miljoen is daarom ook niet overdreven.

Bij binnenkomst waan je je in een oase van luxe. Het appartement is verdeeld in twee vleugels. Een om te wonen en de ander om te slapen. De ruime woonkamer met uitzicht op de stad is voorzien van een open koken, die is opgezet met een enorm kookeiland.

penthouse eindhoven funda1

penthouse eindhoven funda

De Admirant

Het penthouse is zoals eerder vermeld te vinden in De Admirant, het hoogste gebouw van Eindhoven. Doordat het gebouw centraal gelegen ligt, zijn alle stadse voorzieningen op loopafstand van het gebouw.

De woonkamer en keuken zijn volledig omringd door ramen. De vloeren zijn voorzien van prachtig warmer, die een warme tint geeft aan het ruime appartement. Marmer is trouwens door het hele huis terug te vinden, ook in de badkamer.

penthouse eindhoven funda3

penthouse eindhoven funda5

Er zitten in het appartement twee slaapkamers, die je uiteraard naar wens kan inrichten. De master bedroom heeft een eigen garderobe en een ruim slaapgedeelte. De hoge ramen zijn terug te vinden door het hele huis, zo ook in de slaapkamers.

penthouse eindhoven funda6

penthouse eindhoven funda

penthouse eindhoven funda7

Pure Luxe

Voor de mensen die misschien niet zitten te wachten om op 26 hoog te wonen, zijn er genoeg alternatieven. Zo doet deze prachtige Amsterdamse benedenwoning denken aan een 5-sterrenhotel. Ben je meer op zoek naar een rustiger gelegen huis? Dan is deze luxe schuur misschien wel iets voor je.