peaky blinders seizoen 6 trailer
Film & Serie

Fans worden gek na eerste trailer ‘Peaky Blinders’ seizoen 6

Na lang wachten is het eindelijk zover, de eerste trailer van Peaky Blinders seizoen 6 staat online. De mega succesvolle serie van BBC staat bij menig man, en vrouw, in de top 3 van favoriete series aller tijden. Met seizoen 6 komt er nu officieel een einde aan de serie. Ben jij klaar voor de grote finale?

Peaky Blinders seizoen 6 trailer online

Het jaar begint knallend met deze heerlijke trailer. Voor de Peaky Blinders-fans is dit een heugelijk moment waar ze lang op hebben moeten wachten. BBC gooide deze trailer online, als nieuwjaarscadeau voor alle fans. Helaas is de releasedatum nog niet officieel bekend. Wel weten we dat er na seizoen 6 een Peaky Blinders-film zal verschijnen.

Door de pandemie lag de productie van het nieuwe seizoen volledig stil. Fans werden ongeduldig, maar nu is er eindelijk een trailer verschenen. De serie zal verdergaan met de scene waar seizoen 5 eindigde. Geheugen opfrissen? Wellicht goed om seizoen 5 nog een keer te bekijken. Bekijk de trailer hieronder:

Reacties van fanatieke Peaky Blinders-fans

Peaky Blinders-fans lijken een beetje op fanatieke voetbalfans. Ze supporten hun serie door goede en slechte tijden en kunnen niet wachten op nieuwe beelden. Online lieten fans al weten hoe mega enthousiast ze zijn over deze nieuwe trailer.

Een van de fans zegt “Ik ben er nog niet klaar voor om Peaky Blinders te zien eindigen.” “Ik ben zo klaar met dat al mijn favoriete personages te zien sterven in tv-shows en ik weet gewoon dat het ook gaat gebeuren in Peaky Blinders,” schrijft een ander. Bekijk de  reacties hieronder. Wat vond jij van de trailer?

peaky blinders seizoen 6 trailer reacties