Peaky Blinders Seizoen 6, Netflix
Film & Serie

Peaky Blinders seizoen 6 wordt opnieuw uitgesteld

Peaky Blinders seizoen 6 wordt opnieuw uitgesteld door het stilleggen van de opnames. De Britse misdaadserie is een van de populairste shows op Netflix en het vijfde seizoen eindigde met een bloedstollende cliffhanger. Helaas is het nog onbekend wanneer het zesde seizoen op de Amerikaanse streamingdienst te zien is, maar acteur Stephen Graham (Snatch, This Is England) krijgt toch een rol in het laatste seizoen.

Peaky Blinders seizoen 6

De hitserie kent momenteel vijf seizoen en is razend populair. Inmiddels wachten we al een geruime tijd op het zesde en tevens laatste seizoen van Peaky Blinders. In januari dit jaar waren de opnames weer gestart, na een stop door de coronapandemie. Nu is er weer slecht nieuws voor de serie.

Zo zijn de opnames opnieuw stilgelegd door iemand van de crew en het overlijden van Helen McCrory (Aunt Polly). Een woordvoerder van de serie heeft bevestigd dat een medewerker werd betrapt op het afleggen van een valse Coronatest. Daarom werd hij gedwongen om in quarantaine te gaan.

peaky blinders seizoen 6, netflix

Stephen Graham is gespot

Stephen Graham is gespot op de set van Peaky Blinders seizoen 6. Hij droeg een kostuum dat past bij het tijdperk van de serie, waardoor de kans groot is dat hij straks in het laatste seizoen te zien is. Dat Graham te zien zou zijn werd al in 2019 aangekondigd, maar zijn rol werd vervolgens on hold gezet.

Peaky Blinders krijgt dus nog 1 seizoen en is dan helaas voorbij. Wel krijgen we een film om het verhaal af te ronden en er schijnt een spin-off serie te komen. Het is echter nog onduidelijk wanneer het zesde seizoen van start gaat. Hieronder kun je alvast een foto bekijken van Graham op de set.