Peaky Blinders seizoen 6, Netflix
Film & Serie

Peaky Blinders seizoen 6: Netflix dropt nieuwe releasedatum

Goed nieuws voor de échte liefhebber: Netflix dropt een hoopvolle update over Peaky Blinders seizoen 6. En die komt sneller uit dan je denkt! De Britse hitserie is één van de populairste shows op de populaire streamingdienst en het vijfde seizoen eindigde met een bloedstollende cliffhanger. De Amerikaanse streamingdienst laat via verschillende social media kanalen weten dat de beruchte bende ‘binnenkort’ zijn comeback gaat maken.

Peaky Blinders seizoen 6

Het vijfde seizoen eindigde met een angstaanjagend open einde: net voordat het beeld zwart wordt, zie je Tommy met een pistool tegen zijn hoofd, terwijl hij een oerkreet slaat. Hoe dit zal aflopen zullen we uiteraard gaan zien wanneer de laatste afleveringen op Netflix verschijnen.

De streamingdienst deelde op Facebook onderstaande foto. De boodschap is namelijk: “En ja, we hebben gemerkt dat wij er een andere betekenis van ‘binnenkort’ op nahouden dan jullie. Maar dat wil niet zeggen dat het er niet aan komt!!”. Hoogstwaarschijnlijk betekent dit dat het nog wel even duurt.

Binnenkort.
(En ja, we hebben gemerkt dat wij er een andere betekenis van ‘binnenkort’ op nahouden dan jullie. Maar dat wil niet zeggen dat het er niet aan komt!!)

Posted by Netflix on Sunday, March 28, 2021

Zesde en laatste seizoen Peaky Blinders

Seizoen 6 is het slotseizoen van de hitserie Peaky Blinders. Steven Knight (bedenker en schrijver) liet namelijk weten dat het verhaal wel doorgaat, hoewel de televisieserie tot een einde komt. Daarnaast gaat de grote finale waarschijnlijk een film worden. Meer daarover lees je hier.

De huidige sterrencast zal naar verluidt ook in het laatste deel te zien zijn. Bovendien liet Knight weten dat er wellicht een aantal guest stars in de serie zullen verschijnen. Wie weet wordt Brad Pitt lid van Tommy zijn gang. Het laatste seizoen belooft in ieder geval een spektakel te worden.

Peaky Blinders seizoen 6, Netflix