dionne stax fotoshoot peaky blinders jan magazine
Film & Serie

Dionne Stax steelt de show in ‘Peaky Blinders’ fotoshoot

Voormalig NPO-presentatrice Dionne Stax heeft Nederland verrast met een spannende photoshoot. Het thema van de shoot was in de stijl van de Netflix-hitserie Peaky Blinders. Compleet in passende outfit en in een jaren-30 stijl schittert de schone blonde op de cover van JAN magazine.

Powervrouw Dionne Stax

Dionne Stax is een Nederlandse journaliste, presentatrice en voorheen nieuwslezeres. Op 23 augustus 2019 presenteerde Dionne voor het laatst het NOS Journaal. Daarna stapte ze over naar de AVROTROS om het Radio 1-programma Stax&Toine te presenteren samen met Toine van Peperstraten. Sindsdien is ze niet weg te denken van de Nederlandse Televisie.

In de nieuwste editie van JAN-magazine vertelt ze over een emotionele periode. Over het jaar waarin haar relatie stukliep en haar moeder ernstig ziek raakte. Ze vertelt in dit Decembernummer hoe ze de zorg van haar moeder op zich nam, en wat dat emotioneel voor haar betekende. Ook vertelt Dionne over haar jeugd en het verloop van haar carrière als journalist.

Peaky Blinders Fotoshoot JAN magazine

Op haar Instagram heeft ze onlangs de foto’s gedeeld van de fotoshoot voor JAN-magazine. Ze zegt onder de foto: “‘Wat was 2020 voor een jaar voor jou?’ vroeg Nathalie Huigsloot mij op een maandagmorgen in een café in Amsterdam. Tsja, stamelde ik, bewogen… Het werd een gesprek over de liefde, die soms zo mooi kan zijn en soms veel pijn doet.

Over vriendschappen en steun uit onverwachte hoek. En over mijn lieve, dappere moeder van wie ik zielsveel houd. Deze maand te lezen in het decembernummer van Jan magazine.” “En dan mocht ik ook nog eens een gave shoot doen in Peaky Blinders-stijl met de geweldige Roger Neve. Daar zal ik later nog foto’s van posten.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)