paus2
Women

Paus Franciscus betrapt op ‘liken’ pikante foto OnlyFans model

Het officiële Instagram-account van paus Franciscus lijkt opnieuw een foto van een model ‘leuk’ te hebben gevonden. Een afbeelding die op sociale media circuleert, laat zien dat het account een foto heeft geliked van Margot Foxx, gekleed in een strak zwart badpak.

Niet de eerste keer voor de paus

De zelfbenoemde ’tiddy queen’ en OnlyFans-model heeft gereageerd op de heilige goedkeuring van haar inhoud door te zeggen: “hey thats me.” Hoewel dit gewoon een mooie Photoshop-truc kan zijn, lijkt dit de tweede keer te zijn dat het gebeurt.

Paus Franciscus betrapt op het 'liken' van pikante foto van Only Fans model

Het Braziliaanse model Natalia Garibotto beweerde dat de leider van de katholieke kerk een glimp had opgelopen van haar in een heel klein schoolmeisjes-outfit.

Ze maakte er een grapje over op Twitter en zei: “Ik ga tenminste naar de hemel.” Het lijkt erop dat de video inmiddels is verwijderd door Garibotto. Zou het op verzoek van het Vaticaan zijn?

Toen ze tegen Barstool Sports sprak, zei ze: “Mijn moeder vindt mijn foto’s misschien niet leuk, maar dat geldt niet voor de paus.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalia Garibotto (@nataagataa)

Reactie van het Vaticaan

De post werd al snel verwijderd en het officiële persbureau van het vaticaan gaf het volgende ‘vage’ antwoord: “We kunnen uitsluiten dat de ‘like’ afkomstig was van de Heilige Stoel. We zijn voor uitleg naar Instagram gegaan”, zei een woordvoerder van het Vaticaan.

Volgens de Catholic News Agency worden de sociale mediakanalen van de paus beheerd door een team van medewerkers en is er een intern onderzoek naar de zaak gestart.