the pogmentary-paul-pogba-amazon-prime
Film & Serie

Paul Pogba’s The Pogmentary is de slechtst beoordeelde documentaire ooit

De Franse Paul Pogba staat bekend als een voetballer van wereldniveau. Het feit dat hij goed kan voetballer betekent echter niet dat hij ook een geschikte kandidaat is om een documentaire over te maken, zo heeft hij bewezen in The Pogmentary. De docu wordt met de grond gelijk gemaakt.

Paul Pogba’s The Pogmentary

Nu zal het je niet verbazen dat documentaires over voetballers over het algemeen geen hoge ogen gooien. Tenminste, als we kijken naar Neymar: The Perfect Chaos, of de documentaire over Memphis Depay. Toch mag The Pogmentary wel één titel op zijn naam schrijven, namelijk die van slechtst beoordeelde documentaire ooit op IMDb.

Het kreeg de vreselijke beoordeling van een 1 op de schaal van tien. ​The Pogmentary ging vorige week in première op Amazon Prime, en geeft inzicht in het leven en carrière van de stermiddenvelder. Maar de documentaire krijgt sindsdien enorm veel kritiek van zowel fans als critici, waarna de show volledig instortte op IMDb.

Fans van Manchester United

Je kan gerust zeggen dat de documentaire niet bepaald in goede aard viel bij de fans van Manchester United. De middenvelder moest het vooral ontgelden toen een clip opdook waarin hij en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola afgelopen zomer spraken over een contractaanbod, dat naar schatting 300.000 pond per week zou bedragen.

De 29-jarige Fransman, die tijdens deze periode zes seizoenen op Old Trafford speelde, zal de club rond begin juli verlaten wanneer zijn contract afloopt. Er wordt momenteel gespeculeerd over verschillende clubs waar hij heen zou gaan. Het lijkt erop dat hij terug zal keren naar Juventus, zijn vorige club uit Turijn.

paul-pogba-the-pogmentary-amazon-prime

Professionele voetballers

We kunnen ons voorstellen dat er behoorlijk wat ophef is ontstaat door bepaalde fragmenten uit de documentaire. Voetballers harken vandaag de dag tonnen per week binnen, om nog maar niet te spreken over de bonussen en sponsorcontracten. Meer lezen over de salarissen en vermogens uit de voetbalwereld? Lees ook eens één van deze artikelen: