Film & Serie

Filmliefhebbers opgelet: vandaag en morgen voor 6 euro naar de bioscoop

actie voor 6 euro naar de bioscoop

Ben jij een echte filmliefhebber? Dan zul je het vast met ons eens zijn dat er niets gaat boven de bioscoopervaring. Een film komt echt binnen, op zo’n prachtig groot scherm en met perfect geluid. Voor filmliefhebbers is er supergoed nieuws: vandaag en morgen, 3 en 4 november kun jij met je partner, familie of vrienden voor 6 euro naar de Pathé bioscoop.

Alle voorstellingen bij Pathé doen mee

Hoe werkt het precies: op 3 en 4 november kun je voor slechts € 6 naar een film naar keuze bij Pathé. Geen uitzonderingen, voorwaarden of addertjes onder het gras, alle geprogrammeerde films bij Pathé op deze dagen doen mee. Dus ook speciale voorstellingen in IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX.

Het werkt supersimpel, volg de 3 onderstaande stappen:

  1. Ga naar de Pathé site en selecteer de film van je keuze op 3 of 4 november.
  2. Kies je stoelen.
  3. Select het juiste ticket type voor deze actie: Cinemania!

actie voor 6 euro naar de bioscoop

Het is weer tijd voor bioscoop bezoek

Na een lange zomer, zelfs eind oktober was het nog boven de 20 graden, is het nu echt herfst en dat is toch bij uitstek de tijd voor binnen activiteiten.  En wat is er dan fijner dan een gave film op het grote doek bekijken. Alleen, met je partner, familie of vrienden.

De achtergrond van de 6 euro-actie is dat bioscopen nog steeds merken dat sinds de coronatijd het aantal bezoekers in de bioscoop behoorlijk is gedaald. Dit zal uiteraard mede te maken hebben met de hoge kosten door de inflatie. Maar daarnaast is de bioscoop door de lange sluitingen tijdens de coronajaren bij velen een beetje uit beeld geraakt en dat is natuurlijk jammer. Tom Cruise schroefde bijna in zijn eentje de bezoekersaantallen nog wat op, maar het niveau van voor de coronapandemie werd nog niet bereikt.actie voor 6 euro naar de bioscoop

De campagne Cinemania

Met de campagne Cinemania wil de organisatie Nationale Bioscoopbon de bioscoop weer onder de aandacht brengen. Met deze campagne hopen de bioscopen weer meer bezoekers te trekken. Vandaar dat je de komende dagen voor maar €6 euro naar de bios kan. Vraag niet hoe het kan maar geniet ervan!