Life

Zo kom je erachter dat je partner vreemdgaat

Zo weet je dat je partner vreemdgaat

Als je het vermoeden hebt dat je partner vreemdgaat en een scheve schaats rijdt, het buitenshuis zoekt, of het overspel aan het uitspelen is, dan moet je als een detective op zoek om erachter te komen of hij of zij vreemdgaat. Maar hoe doe je dat? Waaraan herken je dat je partner vreemdgaat? Gelukkig zijn wij van alle markten thuis, en hebben wij de tips en trucs.

Verandering van routine

Mensen zijn gewoontedieren, dus ook jouw partner. Overwerken en onverwachte vergaderingen kunnen gebeuren. maar als dit dagelijkse kost wordt dan kan het zomaar zijn dat je partner zijn of haar zit-sta bureau niet alleen gebruikt voor de arbeid. Er zal vast op gewerkt worden, maar niet zoals jij dat voor ogen hebt.

Niet te bereiken

Je partner pakt jouw telefoontjes niet op, reageert niet op je appjes, en is niet op zijn of haar werk wanneer dat wel de bedoeling zou moeten zijn. Oké, het is mogelijk dat je partner een oud vrouwtje helpt met het dragen van haar boodschappen, of dat die mobiele telefoon in een taxi is blijven liggen. Maar kom op, wees niet te naïef als dit vaker gebeurt.

vreemdgaat michelle pfeiffer

Verandering van gedrag

Als je partner plotseling meer interesse voor zijn of haar telefoon heeft dan voor jou, of die smartphone vooral niet bij jou in de buurt laat liggen dat kan dat een red flag zijn. Ook als er sprake is van minder (lichamelijke) toenadering en interesse dan kan het foute boel zijn. Verandering van gedrag is vaak een eerste aanwijzing dat je partner vreemdgaat.

Verandering van uiterlijk

Een extra laag lippenstift of een extra wolkje parfum hoeft uiteraard niets te betekenen. Maar als je partner helemaal dressed-up de deur uitgaat terwijl hij of zij dat nog nooit heeft gedaan dan is het reden tot fronsen. Nu is dat bierbuikje wegtrainen altijd een goed idee, en een rondje hardlopen ook. Maar Adonis en Cupido wonen in dezelfde straat, dus pas op! Verandering van uiterlijk kan een slecht voorteken zijn.

vreemdgaat uiterlijk

Minder seks kan een indicatie zijn

Als je partner jou eerder alle standjes voor gevorderden in de kamer liet zien, en je nu bijna moet smeken om intimiteit, dan is er wat aan de hand. Waarom heeft hij of zij geen zin meer in seks? Er hoeft geen ander in het spel te zijn, maar het is wel mogelijk. Maak het in ieder geval bespreekbaar en analyseer de reactie die je terugkrijgt. Een man of vrouw die vreemdgaat zal vaak meteen in de verdediging schieten.

Een heterdaadje

Als je ervan overtuigd bent dat er een ander in het spel is dan moet je je partner op heterdaad betrappen. Dan heeft elk excuus geen zin meer. Je partner volgen, verborgen camera’s en GPS-trackers plaatsen, een privé detective inhuren, de mogelijkheden om ontrouw te checken zijn eindeloos. Dit wel geheel op eigen risico natuurlijk. Als je zeker weet dat je partner vreemdgaat dan is het een kwestie van dumpen en opnieuw je openingszinnen oefenen.

vreemdgaat bruce willis