Funda

Deze parkeerplaats bij Vondelpark staat voor absurd bedrag op Funda

parkeerplaats funda amsterdam

Ben jij nog op zoek naar een lekker plekje waar je jouw auto kunt parkeren? Zoek dan niet verder! We hebben namelijk een pareltje gevonden op Funda. Er staat namelijk een parkeerplaats te koop in de dure P.C. Hooftstraat. Wat dat moet kosten? Verslik je niet in je koffie. Voor vijf ton is deze spot van jou.

Parkeerplaats in Amsterdam te koop voor bizar bedrag

Voor deze vijf ton heb jij een parkeerplaats tijdens het shoppen in de P.C. Je kunt gemakkelijk al jouw tassen met Gucci, Louis Vuitton en Moncler-items inladen na het winkelen. Als je zo’n parkeerplaats kunt betalen dan is een middagje merken shoppen waarschijnlijk ook geen probleem.

Wat je nog meer met vijf ton kunt doen? Wat dacht je van jouw studieschuld afbetalen, een Ferrari kopen en een mooi appartement in Spanje aanschaffen. Ondanks de extreme prijs zijn er waarschijnlijk nog genoeg mensen die geïnteresseerd zijn in deze parkeerplaats. De prijzen stijgen zo erg de pan uit dat we er niet eens meer van opkijken.

funda parkeerplaats

Nu te koop op Funda

Is het wel veilig om hier te parkeren? Jazeker. De parkeerplaats bevindt zich in een afgesloten en bewaakt complex. Wel zo fijn als je al die dure tassen achterin hebt liggen. De parkeerplaats daarnaast gemeentelijk eigendom belast met erfpacht lezen we in de advertentie. Overige info konden we niet vinden. Dure dingen verkopen zichzelf blijkbaar.

Niet geschrokken van de prijs? Doe dan een bod of bekijk de advertentie van Mar. J. Heule Makelaardij op Funda.