parapluhouder aliexpress 2 1
Tech

AliExpress ontdekking: slimme parapluhouder voor op de fiets

Als je aan Nederland denkt dan komt zowel regen als fietsen snel in je op. Een paraplu is de perfecte oplossing. Maar heb jij wel eens met een paraplu op de fiets gezeten? Dan weet je dat dit super onhandig en zelfs een beetje gevaarlijk is. Uiteraard heeft, wie anders, AliExpress daar een oplossing voor.

Handige parapluhouder op AliExpress

Iedereen heeft wel eens van die dagen dat het tegen zit. Je bent al iets te laat, het regent pijpenstelen en je bent in een slechte mood. Je fietst naar werk omdat de auto het niet doen en komt zeiknat aan op kantoor. Dit scenario klinkt niet top toch?

Deze parapluhouder van AliExpress is de ultieme oplossing. Je komt altijd droog aan op de plaats van bestemming en kunt lekker aan je dag beginnen op een veilige manier. Je klapt deze paraplu open, zet hem vast in de houder en monteert deze aan het stuur. Je stelt hem goed af en je kunt fietsen.

parapluhouder, aliexpress

Tips om droog te blijven

Enkele tips van de pro: zet je paraplu zo hoog mogelijk zodat je de weg blijft zien. Ook is het slim om te investeren in een goede storm bestendige paraplu. Dit scheelt je veel gedoe, duurkoop is vaak goedkoop.

Dat is niet in alle gevallen waar. Bij AliExpress heeft alles een zacht prijsje. Je kunt deze handige parapluhouder voor €9.17 kopen bij onze Chinese vrienden.