Wheels

Dit kost de ingebouwde paraplu in de Rolls Royce Phantom van Peter Gillis

paraplu-rolls-royce-phantom-peter-gillis

Peter Gillis is niet alleen de baas van de vakantieparken, hij heeft ook een exclusief wagenpark waar hij zichzelf eigenaar van mag noemen. Tussen al die exclusieve bolides staat een Rolls-Royce Phantom waar hij naar eigen zeggen helemaal foxwild van werd toen hij hem in de showroom zag staan. Er zitten een aantal leuke opties op, waaronder een ingebouwde paraplu waar een bijzonder prijskaartje aan hangt.

Rolls-Royce Phantom van Peter Gillis

Campingbaas Peter Gillis kan met deze 6-meter lange bak in stijl naar zijn vele vakantieparken rijden. Als hij het gas intrapt accelereert hij binnen een hatseflats van 5,3 seconden richting de 100 km/u. Als hij zijn nieuwe vlam, Wendy van Hout, in de auto heeft zitten, dan kan hij de sterrenhemel aanzetten voor wat extra romantiek. De basisprijs van deze Rolls-Royce Phantom is €557,980, maar daar ligt Petertje niet wakker van, want zijn vermogen is gigantisch.

Het is dus heel goed mogelijk dat hij er een hele rits aan opties bij heeft gekocht. Gillis heeft deze luxueuze bolide eerder te koop gezet, maar we zagen hem in een recente aflevering van Massa is Kassa rijden in deze Rolls-Royce toen hij samen met Mark Gillis en de rest van zijn kinderen een bezoekje aan de zonnebank bracht. Het weer buiten was minder zonnig, maar daar had deze bolide een oplossing voor: een ingebouwde paraplu.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Dit kost de ingebouwde paraplu in een Rolls-Royce

Rolls-Royce is van origine een Brits merk, dus is het niet vreemd dat er een paraplu in het portier is verwerkt. Dit extra stukje luxe kan niet meer als optie worden gekocht, want ze zijn er tegenwoordig standaard mee uitgerust. Het Duitse autoconcern BMW is tegenwoordig verantwoordelijk voor de productie van automerk Rolls-Royce, en introduceerde de Phantom in 2003, met de typerende paraplu als extra detail.

Als je deze paraplu los wil kopen dan betaal je ongeveer 1000 euro. Het is voor die prijs dan wel mogelijk om de paraplu te customizen naar je eigen smaak. Leuk weetje: de paraplu’s liggen in geventileerde compartimenten van de achterdeuren van de Rolls-Royce Phantom, zodat ze kunnen drogen als je onderweg bent naar je volgende zakendeal. Peter Gillis rijdt graag in stijl, dat is duidelijk.