paintball karten
Media

Paintball karten is het perfecte vriendenuitje

Waarschijnlijk heb jij wel eens gepaintballd of gekart. Dit zijn twee hele populaire uitjes om te doen met jouw vriendengroep of werk. Maar wist je dat je deze werelden ook kunt combineren? Maak kennis met Paintball karten, het nieuwe uitje voor jouw vriendengroep. 

Paintball karten brengt werelden samen

Als je met z’n allen een activiteit aan het bedenken bent komen er veel suggesties voorbij. Dit maakt het vaak lastig om tot een beslissing te komen. Met Paintball karten maak je in ieder geval iedereen blij. Dit zijn de twee tofste werelden die samen worden gesmolten tot een groot festijn.

Deze variant is alles wat je er van verwacht. Je stapt met je maten in de karts, doet een paintball-tenue aan en doet een helm op. Hierna krijg je een paintball-gun in je hand die vol zit met verfballetjes. Tot slot ga je de kartbaan op en kan het feest beginnen.

paintball_karten

Verschillende elementen bij paintball karten

Er zijn twee verschillende manieren om punten te scoren. Je gaat proberen de snelste tijd te scoren, maar daarnaast wil je natuurlijk jouw tegenstanders uitschakelen door raak te schieten. Je krijgt hierdoor twee toffe elementen in het spel en maakt het daarmee ook een stuk uitdagender.

Als je iemand raakt krijg je 5 seconden straftijd. In totaal maar liefst 10x geraakt en was je een hot target? Dan ben je zelfs gediskwalificeerd voor de wedstrijd. Hiermee moet je goed nadenken over je strategie. Ga je puur voor de snelste tijd of wil je anderen uitschakelen? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Helemaal overtuigd? Snappen we. Jammer genoeg is de activiteit nog niet in Nederland te doen. Ten eerste omdat het nog niet mag, ten tweede omdat nog niemand het heeft bedacht in Nederland. Wellicht is het en optie om bij jouw favoriete kartbaan te vragen of je wat guns mee mag nemen. Garantie voor spektakel en verrassing in jouw vriendengroep. Check de brute video hieronder: