Overfinch heeft de Range Rover een hele unieke look gegeven
Wheels

Overfinch heeft de Range Rover een hele unieke look gegeven

SUV’s zijn natuurlijk de ultieme patserbakken. Als je aan komt geef je direct een signaal af en iedereen weet dat je er bent. The rich and famous rijden dus maar al te graag in deze grote maar stijlvolle auto’s. Maar de ene Range Rover lijkt verdomd veel op de ander en dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Overfinch was het hier mee eens en besloot de Range Rover een hele unieke en dikke look te geven.

Deze Range Rover komt in een mat-zwarte kleurstelling. De Range Rover teksten zijn zowel op motorkap als op het kofferdeksel vervangen door ‘Overfinch’. De kleur is Satin Black, maar heeft ook veel crushed carbon-fiber details. Daarnaast zitten er 23-inch Cyclone velgen onder om het een speciale feeling te geven.

Maar het echte werk zit hem in het interieur. Het Lumière design is hier volledig op los gegaan. Deze Overfinch Velocity Range Rover heeft als basis een Range Rover Autobiography of SVAutobiography – beslist geen instappertje dus. Overfinch wil deze editie natuurlijk super exclusief houden en heeft er daarom maar 10 van geproduceerd. Interesse? Dan moet je er heel snel bij zijn. Bekijk alvast de brute foto’s hieronder.

Overfinch heeft de Range Rover een hele unieke look gegeven 1

Overfinch heeft de Range Rover een hele unieke look gegeven 2

Overfinch heeft de Range Rover een hele unieke look gegeven 3