Grammy awards outfits
Media

Dit zijn de meest opvallende outfits van de Grammy Awards 2022

De belangrijkste muziekprijzen ter wereld, de Grammy Awards, werden dit jaar in gokstad Las Vegas uitgereikt. Het was de 64ste editie en daar ging traditiegetrouw de verschijning van veel bekende artiesten op de loper aan vooraf. Sommigen van hen deden erg hun best om, door middel van hun stijlvolle outfit, op te vallen. Hieronder zie je de meest opvallende outfits die gedragen werden tijdens de uitreiking.

Beste outfits gedragen tijdens de Grammy Awards 2022

Of de dresscode van de Grammy Awards zuurstokroze was weten we niet, opvallend is wel dat er veel artiesten fel roze outfits droegen, of accenten van dit zoete kleurtje in hun outfits had verwerkt. Uiteraard kwamen er weer namen voorbij van exclusieve modeontwerpers, want er moet wel gesproken worden over de artiesten en hun gekozen kleding.

We hebben hieronder een aantal artiesten en hun uitdossingen op een rijtje gezet. We hebben gekozen voor de meest opvallende outfits die op de rode loper werden gefotografeerd. Ze kwamen allemaal op hun best gekleed in de hoop een gouden grammofoon in ontvangst te mogen nemen. Onderaan dit artikel kun je een compilatie van foto’s bekijken.

Justin en Hailey Bieber

De populaire zanger mocht een live-performance geven aan het publiek. Hij had zijn vrouw meegenomen. Zij droeg een satijnen jurk van Saint Laurent, hij droeg een oversized pak van Balenciaga. De zuurstokroze muts boven zijn zonnebril was in ieder geval niet te missen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roger (@cmbyn_forever)

Lady Gaga

We zijn de meest gekke outfit van deze zangeres gewend, zoals een vleesjurk, dat ze droeg tijdens MTV VMA’s in 2010. Dit jaar tijdens de Grammy Awards hield ze het een stuk minder spraakmakend, met een elegante jurk van Armani.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @news.magazine__

Megan Thee Stallion

De rapster koos ervoor om een wilde en beestachtige kant van zichzelf te laten zien met een jurk van Roberto Cavalli. Tijdens de Oscars koos ze nog voor een nette crèmekleurige jurk, tijdens het uitreiken van de Grammy’s liet ze zich fotograferen in panterprint.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Just Jared (@justjared)

Saweetie

Bij het zien van de jurk van Saweetie springt het glazuur van je tanden. Er verschenen wel meer artiesten op de rode loper die dit kleurtje in hun outfits had verwerkt. Saweetie koos ervoor om helemaal in het roze te gaan met deze jurk van Valentino.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pop Qculture (@popqculture)

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Wederom zien we een zuurstokroze outfit in combinatie met zwart. Kourtney Kardashian houdt het simpel, met deze jumpsuit van Et Ochs, terwijl Travis Barker een statement-jas draagt van Raf Simons. Daaronder draagt de drummer een pak van Givenchy.

Dua Lipa

De populaire zangeres mocht tijdens de uitreiking een award uitreiken én ze mocht ook nog een nummer zingen tijdens de Grammy Awards. Ze koos ervoor om op de rode loper een creatie van Donatella Versace te dragen. Tijdens het uitreiken van de award droeg de zangeres een zwarte catsuit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vipet Shqiptare (@vipet.shqiptare)

Compilatie foto’s outfits Grammy Awards

Behalve de bovenstaande artiesten waren er uiteraard nog meer mensen uitgenodigd voor de Grammy Awards. Ook zij hebben duidelijk hun best gedaan om zo goed mogelijk voor de dag te komen. We hebben hieronder een aantal compilaties geplaatst waarin de artiesten en hun outfits te zien zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Complex Music (@complexmusic)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Designs (@world_wide_designes)