Tech

Selectie van 7 originele Vaderdag cadeaus voor een blije vader

originele-vaderdag-cadeaus-2023
Heeft je vader een hekel aan stofzuigen? Dan is een robot stofzuiger een origineel een praktisch Vaderdag cadeau (Foto: dyson.com.au)

Vaderdag komt eraan en het is weer tijd om waardering te tonen aan onze vaders. In plaats van weer te gaan voor een paar sokken of een stropdas, kun je jouw vader ook verrassen met iets origineels. Om je op weg te helpen, zetten we 7 originele en unieke Vaderdag cadeaus voor je op een rij die vaders zeker zullen waarderen.

7. Mobiele airconditioner

Al is je vader nog zo cool, met dit weer kan hij vast nog wel wat verkoeling gebruiken. In de Action Webshop vind je het ideale cadeau, nu Vaderdag samenvalt met een hittegolf: de Dutch Originals mobiele airconditioner. Functioneel design, slimme functies en koel specificaties waar je u tegen zegt.

Vaderdag cadeaus

6. LEGO vleugelpiano

LEGO voor volwassenen is mateloos populair en het assortiment is breed. Houdt je vader van architectuur, dan is een LEGO gebouw zoals de Taj Mahal een goed idee. Voor autoliefhebbers is de LEGO Ford GT een topper. Is je vader muziekliefhebber, dan waardeert hij vast één van de hoogst scorende LEGO sets, de LEGO vleugelpiano die goed is voor uren bouwplezier en echt muziek kan maken.

Vaderdag cadeaus

5. Robotstofzuiger

Houdt jouw vader van stofzuigen? Dan is hij echt een uitzondering. De meeste vaders zullen enorm blij zijn met een robotstofzuiger als Vaderdag cadeau. Wat dacht je van de Dyson 360 Vis Nav, de krachtigste stofzuiger ooit? Je vader kan voortaan lekker achterover leunen, terwijl de stofzuiger de vloer perfect schoon maakt.

Vaderdag cadeaus

4. Kebabgrill

Is je vader zo iemand die je midden in de nacht (bij wijze van spreken dan hè) wakker kunt maken voor kebab, een broodje döner of kapsalon? Dat wordt hij vast heel erg blij van een kebabgrill voor thuis. Voor maar zestig euro koop je een exemplaar en kan je vader zelf  kebab en andere lekkernijen bereiden, precies zoals hij dat lekker vindt.

Vaderdag cadeaus

3. Naar de bier spa

Je vader mee uit nemen is natuurlijk ook een prima cadeau optie. Zeker als je hem mee neemt naar de bier spa in Brussel.  Elk ingrediënt in bier heeft namelijk weer een andere werking op het lichaam. In de bier spa ondergaat je vader een totaalbeleving om van te genieten. Uiteraard proef je tijdens het verblijf ook van verschillende hapjes en biertjes.

Vaderdag cadeaus

2. Smartphone paraplu

Een leuk Vaderdag cadeau hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst de smartphone paraplu. Het is een praktische en stijlvolle gadget die het zonlicht tegenhoudt, zodat je vader ook bij felle zon gewoon zijn smartphone kan blijven gebruiken. De mini paraplu is in diverse kleuren verkrijgbaar bij de Action filialen.

Vaderdag cadeaus

1. The GlenDronach whisky

Houdt je vader wel van een goed drankje op zijn tijd? We hebben nu een Whisky ontdekt voor de echte fijnproevers: The GlenDronach. Het is een merk met een rijke geschiedenis en oog voor vakmanschap en innovatie. Maar bovenal is het resultaat een premium Schots single malt whisky met robuuste, krachtige en rijke smaken. Geniet samen met je vader op Vaderdag van deze heerlijke smaakervaring die je terugbrengt naar de Schotse hooglanden.

Vaderdag cadeaus