7 manieren om erachter te komen of je vriendin faket
Life

7 manieren om erachter te komen of jouw vriendin haar orgasme faket

Een stevige vrijpartij tussen de lakens is goed voor lichaam en geest. Het is geweldig als jullie beiden na een potje stomende intimiteit na liggen te hijgen van de hoogtepunten dat een sessie bedsport met zich meebracht. Maar wat nou als je het vermoeden hebt dat jouw vriendin haar orgasmes acteert? Ze zal nooit toegeven dat ze haar orgasme in scène heeft gezet. Gelukkig heb je ons om daar achter te komen.

Vrouwen die hun orgasme faken

Vrouwen komen moeilijker klaar dan mannen, zo simpel is het. Ze wilt jouw ego niet krenken, dus doet ze vaak net alsof jij haar tot een fantastisch hoogtepunt hebt gebracht, maar eigenlijk zou ze een Oscar moeten krijgen voor de beste actrice. Er zijn signalen te vinden om erachter te komen of ze de boel ligt te faken. Je leest ze hieronder.

1. Let op de fysieke signalen

Het orgasme van een vrouw heeft een aantal fysieke kenmerken. Bij een orgasme versnelt haar hartslag en ademhaling. Je kunt moeilijk tijdens de daad een stethoscoop op haar borst leggen om dit te controleren, maar pak haar eens bij haar polsen vast, misschien vindt ze dat nog lekker ook en komt ze echt tot een hoogtepunt. Dan kun jij ondertussen voelen of haar hartslag versnelt. Ook haar pupillen zullen verwijden.

2. Ze kreunt en steunt de dakpannen van het dak

Ze wilt jou het gevoel geven dat je de beste minnaar ter wereld bent, en zal dat van de daken schreeuwen. Als ze nog harder kreunt en steunt dan de gemiddelde pornoactrice, dan kun je er eigenlijk vanuit gaan dat ze jou in de zeik neemt. Vooral als je dit niet van haar bent gewend dan kun je er vergif op innemen dat ze haar orgasme aan het faken is.

orgasme american pie

3. Na de daad ligt ze er als een lappenpop bij

Het orgasme van een vrouw duurt langer dan dat van een man. Als ze na haar orgasme met een rustige en regelmatige ademhaling naast je ligt, dan kan het zomaar zijn dat ze haar hoogtepunt in scène heeft gezet. Als ze niet bij hoeft te komen van haar climax dan was het een eigenlijk een anticlimax, maar dat hoef jij niet te weten. Zij heeft het tenminste achter de rug, en jij bent tevreden.

4. Ze gedraagt zich vreemd als jij over faken begint

Begin eens een gesprek over het faken van een orgasme. Tijdens het diner of zo, of tijdens een avondje uit. Verjaardagen zijn minder geschikte momenten, dus hou het tussen jullie tweetjes. Als ze reageert als een puppy dat een koekje van tafel heeft gejat, dan is de kans groot dat zij zich ook schuldig maakt aan het veinzen van haar hoogtepunt.

orgasme 50 shades of grey

5. Haar orgasme komt te snel

Gemiddeld hebben vrouwen minimaal 15 tot 20 minuten nodig om klaar te komen. Met de juiste stimulatie (niet alleen penetratie) is haar hoogtepunt een kwestie van tijd. Het kan dus ook sneller als je het juiste doet. Maar als ze al na slechts een paar minuten kreunt dat ze haar hoogtepunt gaat beleven, dan heeft ze simpelweg even gelegen voor het goede doel. Ze wilt zo snel mogelijk weer van je af, of onder jou vandaan, het ligt er een beetje aan tijdens welk standje ze jou besodemieterd.

6. Ze wilt zo snel mogelijk het bed uit

Als een vrouw is klaargekomen dan moet ze nog even bijkomen. Na haar hoogtepunt moet ze weer even op aarde landen. Dus als ze na haar orgasme meteen uit bed springt om te douchen dan is dat geen goed teken. Blijft ze nog even hijgend liggen terwijl ze glazig naar het plafond kijkt dan zit de kans erin dat je haar juiste snaar wist te raken.

orgasme ghost

7. Ze kreunt niet synchroon met jouw bewegingen

Als ze niet synchroon kreunt met jouw bewegingen, en je voelt dat ze haar bekkenbodemspieren niet aanspant, dan zit ze waarschijnlijk aan iets anders te denken terwijl ze ‘oeh’ en ‘aaah’ schreeuwt. Als ze ook nog doorgaat met kreunen terwijl jij stopt met bewegen dan weet je eigenlijk wel zeker dat ze haar hoogtepunt ligt te faken. Dan wordt het tijd dat jullie wat standjes gaan doen die jullie nog niet kenden.