Opzoek naar een Oase van rust? Check dit brute buitenhuis in Californië

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Dit brute buitenhuis is te vinden op een heuvel in Californië waarmee je uitkijkt op het dorp Healdsburg. Het huis oogt adembenemend strak en is de perfecte plek om even tot jezelf te kunnen komen. Met de grote glazen wanden kan je optimaal genieten van al het pracht en praal van de natuur. 

Sonoma Wine Country bevindt zich dus middenin de natuur en is de ideale plek om je terug te trekken en te genieten van een mooi uitzicht. Door de natuurlijke materialen, gigantisch grote ramen en zachte kleuren in dit huis is perfect afgestemd met de rustige omgeving.

Opzoek naar een Oase van rust Check dit brute buitenhuis in Californië 01

Opzoek naar een Oase van rust Check dit brute buitenhuis in Californië 02 Opzoek naar een Oase van rust Check dit brute buitenhuis in Californië 03 Opzoek naar een Oase van rust Check dit brute buitenhuis in Californië 04 Opzoek naar een Oase van rust Check dit brute buitenhuis in Californië 05 Opzoek naar een Oase van rust Check dit brute buitenhuis in Californië 06 Opzoek naar een Oase van rust Check dit brute buitenhuis in Californië 07 Opzoek naar een Oase van rust Check dit brute buitenhuis in Californië 08 Opzoek naar een Oase van rust Check dit brute buitenhuis in Californië 09 Opzoek naar een Oase van rust Check dit brute buitenhuis in Californië 10

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...