Deze opblaasbare pokertafel is perfect voor deze hete dagen
Life

Deze opblaasbare pokertafel is perfect voor deze hete dagen

Tijdens deze hete dagen is het heerlijk om wat verkoeling op te zoeken. Het liefst hangen wij de hele dag in het water. Toch kan zelfs het dobberen na een tijdje gaan vervelen. We hebben nu de ultieme oplossing gevonden waarbij je, naast verkoeling , je ook nog eens uitsteken kan vermaken met vrienden. Maak kennis met de opblaasbare pokertafel!

Opblaasbare pokertafel voor de eindeloze zomerdagen

Wij zijn een groot fan van pokeren. Hoe lekker is het als je tijdens de warme dagen kunt pokeren tijdens het ronddobberen in het water. Entertainment en verkoeling tegelijk, wat wil een mens nog meer? Je kunt je nu uren vermaken in het zwembad met een groep vrienden.

De opblaasbare pokertafel komt in een mooie set. Naast de tafel zitten er namelijk ook vier drijvende stoelen bij. Je kunt dus optimaal ontspannen en genieten van de gewonnen euro’s (of uithuilen bij verlies). De stoelen zitten niet vast aan de tafel, je kunt ze dus ook gebruiken voor andere doeleinden. Aan de tafel zitten vier bekerhouders bevestigd, perfect voor een koude borrel tijdens het spel.

De afmetingen van de opblaasbare pokertafel

Dit is nog niet alles. De maker van deze set heeft werkelijk aan alles gedacht. Het spel komt namelijk met waterproof fiches en kaarten. Je bent dus echt volledig klaar om een potje te water pokeren. Je kunt de set hier bestellen via AlieExpress voor ongeveer 35 euro. Best een prima prijs voor urenlang plezier. Dat je tegenwoordig alles, ja echt alles, kunt bestellen via AlieExpress lees je hier.

Plezier gegarandeerd met deze opblaasbare pokertafel