opblaasbare jacuzzi
Tech

Mega-zomerdeal: Opblaasbare jacuzzi voor een prikkie bij Bol.com

De zomer is in aantocht, en dat betekent weer buiten leven, barbecuen, en de tuin als verlengstuk van de woonkamer gebruiken. Lekker genieten van het mooie weer kan in pure luxe met deze deal van Bol.com. Je kunt namelijk bij de webgigant nu een opblaasbare jacuzzi kopen voor een spotprijsje.

Opblaasbare jacuzzi bij Bol.com

Lekker bubbelen in je eigen tuin. Dat is toch de definitie van genieten? Lekker glaasje bubbels erbij en die zomerdag kan niet meer stuk. Webshop Bol.com maakt dit stukje ultiem genieten mogelijk met een aanbieding die je niet kunt weigeren. De naam van deze jacuzzi is voluit ‘Intex PureSpa Bubble Massage’, en is op het moment van schrijven nog op voorraad, maar wees er snel bij.

Deze jacuzzi biedt plek voor vier personen, dus je kunt samen met je vriendin, beste maat, je schoonmoeder én de hond genieten van een ontspannende bubbelbad. Er zit zelfs een massagefunctie op en kan de temperatuur van het water door de verwarmingsfunctie worden ingesteld tot 40°C. Dus ook op een frissere dag in het jaar is het goed vertoeven in deze jacuzzi.

SHOP NU VOOR 549 EURO

Jacuzzi stel

Een opblaasbare jacuzzi voor een spotprijs

De afmetingen van het bad in opgeblazen toestand is 145 x 71 centimeter (ø x H) en er gaat 795 liter water in. Verder zit er een verwarmingsfunctie en een luchtbellen blazer in dat makkelijk is aan te sluiten op het stroomnet. Er wordt ook een grondzeil en afdekzeil bijgeleverd. De filterpomp en drijvende chloor dispenser zorgen ervoor dat het water lekker schoon blijft.

Je hoeft niet al je vakantiegeld te spenderen aan deze jacuzzi, want voor €549,00 heb je hem morgen al in de tuin staan. Het is toch heerlijk om na een zware werkdag te kunnen relaxen in jouw eigen jacuzzi? Het bubbelbad is in de kleuren bruin en wit te verkrijgen. Dit is met recht een mega-zomerdeal, want de recensies zijn prima. Dit bubbelbad scoort 4 van de 5 sterren op de website.

SHOP NU VOOR 549 EURO