Life

Aanbieding van de week: opblaasbare e-jetski bij de Makro

Opblaasbare e jetski Makro Yamaha Aqua Cruise thumb

In de zomer zijn we het liefst elke dag bij het water te vinden. Zwemmend, dobberend of varend vermaken wij ons helemaal prima. Maar voor de echte snelheidsliefhebbers is een jetski het aller vetste. Jammer genoeg zijn jetski’s meestal onbetaalbaar. Maar wij kwamen nu een hele leuke optie tegen: een opblaasbare e-jetski van Yamaha.

Opblaasbare e-jetski Makro

Wij zijn elke week op zoek naar de tofste aanbiedingen voor onze trouwe lezers. Leuke gadgets tegen leuke prijzen. Denk bijvoorbeeld aan deze opblaasbare pokertafel. Deze week kwamen we een wel hele vette actie tegen bij de Makro: deze opblaasbare e-jetski. Met deze Yamaha Aqua Cruise kun je op een goedkope manier de hele zomer het water onveilig maken!

opblaasbare e jetski makro yamaha aqua cruise

Let wel op, helaas is de e-jetski niet voor iedereen te gebruiken. Er zit namelijk een maximum gewicht verbonden aan dit speeltje: 70 kilo. Als je dus lichter bent dan heb je geluk (of is het tijd om die corona kilo’s eraf te werken). Voor kinderen is dit sowieso het ultieme speeltje.

Echte professionele jetski’s zijn flink prijzig. Deze e-jetski van de Makro heeft een heel aantrekkelijk prijsje. Je koopt hem namelijk al voor €159,- (€192,39 inclusief). En zelfs voor deze prijs krijg je een heel hoog kwalitatief speeltje. Inclusief een dodemansknop en een preventiesysteem tegen oververhitting. Check hier wat je allemaal bij de Makro kunt scoren.

Opblaasbare e jetski Makro Yamaha Aqua Cruise 2

Aanbieding van de week: opblaasbare e-jetski bij de Makro