Tech

In deze opblaasbare bubble tent heb je ongelofelijk panoramisch uitzicht

https://manly.nl/?p=70644&preview=true

Ken jij de opblaasbare bubble tent al? In deze transparante tent heb je een panoramisch uitzicht rondom en voel je je één met de natuur. De bubble tent is nu te koop op Ali Express, in twee varianten. Ga jij voor een unieke, transparante kampeer ervaring?

Unieke tent voor de ultieme buitenleven ervaring

Opblaasbare bubble tenten zijn een populaire keuze voor buitenactiviteiten en kampeer ervaringen. Ze onderscheiden zich van andere tenten door het transparante materiaal, waardoor je een panoramisch uitzicht hebt op de omgeving terwijl je beschermd bent tegen weersinvloeden. De tent is gemaakt van duurzaam PVC en heeft als basis een opblaasbaar frame dat de tent de karakteristieke bubbel vorm geeft.

De bubble tent zet je vrij gemakkelijk op – beter gezegd, blaas je op – en ook het afbreken gaat soepel.  De blower moet wel altijd aan blijven staan en je moet de tent zoveel mogelijk dicht laten. Dus sluit direct na het naar binnen of naar buiten gaan de tent; laat je ‘m te lang openstaan dan loopt de tent leeg.

Opblaasbare bubble tent SHOP NU VOOR 657

Opblaasbaar en transparant

De transparante opblaasbare bubble tent bied je een unieke ervaring doordat ze je de mogelijkheid geven om de sterrenhemel te bewonderen en van het omringende landschap te genieten terwijl je binnen comfortabel bent. Je kunt de tent gebruiken voor kamperen, tuinfeesten, evenementen of zelfs als tijdelijke accommodatie.

De eigenschappen van de bubble tent

We zetten de bijzondere eigenschappen van de bubble tent voor je op een rij

  • Opblaasbaar: met de meegeleverde blower.
  • Materiaal: volledig transparant
  • Geheel transparant: altijd een 100% panoramisch uitzicht.
  • Twee diktes: verkrijgbaar in 0,3 en 0,45 mm dikte.
  • Prijs: € 657,61 voor de 0,3 mm variant en € 763,99 voor de 0,45 mm variant. De prijs is inclusief btw en exclusief verzendkosten.
  • Blower: om de tent op te blazen, bij de prijs inbegrepen.
  • Waterdicht: niet helemaal. De verkoper geeft aan dat de tent op zich waterdicht is, maar dat de blower niet zo goed tegen water kan. Dus beter niet de tent in de regen gebruiken.Opblaasbare bubble tent SHOP NU VOOR 657

Hoe groot is de opblaasbare bubble tent?

De exacte afmetingen van de opblaasbare bubble tent vermeldt Ali Express helaas niet. Maar op de productfoto’s is te zien dat een volwassene van normale lengte erin kan staan. De tent biedt voldoende ruimte om erin te verblijven voor twee volwassenen.

Wil jij de unieke ervaring meemaken van kamperen of andere buitenactiviteiten uitvoeren in een ruime, volledig transparante bubble tent? Check de bubble tent op de site van Ali Express. Check ook onze eerdere Ali Express hits zoals het Breaking Bad regenpak voor honden of de McDonalds bestelpaal voor thuis.