Life

Op dit bierfestival in Utrecht kun jij volgende maand de beste speciaaltjes drinken

Op dit bierfestival in Utrecht kun jij volgende maand de beste speciaaltjes drinken e1561482443666

We zijn gek op zomer, festivals en speciaalbier. En als je dit alle drie combineert? Dan krijg je Tapt Festival in Utrecht. Dat het goed gaat met de bieren van eigen bodem is een understatement. De brouwerijen gaan als een speer en de Nederlandse speciaalbiertjes worden steeds lekkerder. Tijd om het te vieren tijdens Tapt Festival.

Tapt Festival heeft onder andere stands van Jopen Bier, BREWDOG, Beerwulf, Gebrouwen door vrouwen, Brouwerij t’IJ, Brothers in law en Two chefs brewing. Genoeg om te proberen en als je bij elke stand een biertje drinkt ga je gegarandeerd heerlijk rollend naar huis. Gelukkig is er naast bier drinken ook genoeg te eten dus je kunt je lol op.

Het festival trapt 13 en 14 juli weer af in Utrecht aan het Julianapark. Mocht je deze editie helaas missen heb je op 23 en 24 Augustus een herkansing in Arnhem en 30 en 31 Augustus in Haarlem.

Zoals TAPT zelf zegt steken ze het speciaalbier festival in een nieuw jasje, onder andere door ook chill spots en spelletjes te spelen tijdens het bier drinken. Met de muziekprogrammering zal het eindigen in een mooi feestje. Proost!