oostenrijks, pension, flipside
Travel

Een jaar lang een Oostenrijks pension runnen? Dit is jouw kans

Altijd al de droom gehad om een pension te runnen? Dan is dit jouw kans. Het Utrechtse reisbureau Flipside is namelijk op zoek naar twee personen om ‘Cityhouse’, in het Oostenrijkse Mayrhofen, een jaar lang te runnen. Zin in een mooie uitdaging en een jaartje in de bergen? Geef je dan snel op!

Oostenrijks pension runnen

Het wintersportseizoen viel dit jaar helaas volledig in het water. Dit is de reden dat Flipside besloot om zich te gaan focussen op de lente en het voorjaar. Oostenrijk is ook in de warmere maanden namelijk een schitterend vakantieland.

Florian Verhoef, mede-eigenaar van het reisbureau, zegt hierover het volgende: ‘’Omdat al vroeg duidelijk werd dat dit niet haalbaar was door corona, ontstond er tijd om over andere dingen na te denken. Een eigen pension was al lange tijd een wens, omdat we zo nog meer service kunnen bieden en onze gasten ook in de zomer kunnen ontvangen.’’

Dit is de reden dat de organisatie op zoek is naar een tweetal die het Oostenrijks pension willen beheren. Het mag een koppel zijn, twee vrienden, broers, het maakt eigenlijk niet uit. Zolang jullie samen maar een ijzersterk team zijn en de gasten op hun gemak stellen.

flipside, oostenrijks, pension

Sollicitatie

Je bent gemiddeld 30 uur per week bezig met het runnen van het pension. Je taken bestaan uit onder andere gasten ontvangen, boekingen beheren, schoonmaken en ontbijt serveren. Als sollicitatie moet je een filmpje insturen waarmee jullie het reisbureau kunnen overtuigen de geschikte kandidaten te zijn.

De beloning is €3.000,- per stel per maand en een gratis verblijf in een appartement dichtbij het pension. Aangezien je bijna geen tijd hebt om geld uit te geven heb je dus best wel ruimte om te sparen. Een unieke kans op een mooi avontuur dus. Geïnteresseerd? Je kunt, als jullie gekozen worden, over een maand al beginnen. Op deze site kun je meer info vinden over deze unieke vacature.