Life

Deze 5 meningen hebben vrouwen over onervaren mannen

5 dingen die vrouwen vinden van onervaren mannen

Het verschilt per vrouw wat ze aantrekkelijk vindt aan een man, maar veel vrouwen delen wel bepaalde voorkeuren als het gaat om de eigenschappen van een potentiële partner. Net zoals vrouwen hebben mannen zo hun onzekerheden, maar wat vinden vrouwen daarvan? En wat vinden ze van onervaren mannen? Wij hebben uitgezocht wat vrouwen vinden van mannen zonder ervaring.

1. Mannen met weinig seksuele ervaring

Sommige vrouwen kicken erop om een man te ontmaagden, maar de meeste dames kunnen het erg waarderen als een man weet wat hij doet tussen de lakens. Vrouwen vinden een man zonder ervaring in bed een stuk minder interessant dan andersom. Het oefenen van standjes kan misschien helpen.

2. Mannen met weinig ervaring in relaties

Een man die nog nooit een relatie heeft gehad kan door een vrouw als een leeg canvas worden gezien, en dat vinden sommige vrouwen best aantrekkelijk. Aan de andere kant vallen sommige vrouwen op ‘bad boys en players’. Die hebben vaak ook geen serieuze relatie gehad, maar hebben wel ervaring met vrouwen. Dit is dus een twijfelgevalletje.

onervaren mannen relaties

3. Een man zonder ervaring met kinderen

Als je tijdens een date een Buzz Lightyear in je gezicht gesmeten krijgt dan vervloek je dat kind, haar kind. Daar wordt ze niet blij van, dus moeders vinden een man die ervaring heeft met kinderen een stuk aantrekkelijker. Vrouwen zonder kinderen hebben daar minder moeite mee, maar die hoeven geen rekening te houden met hun spruit.

4. Mannen die geen ervaring hebben met daten

Mannen die geen date-ervaring hebben kunnen gebruik maken van onze praktische tips om te daten, zoals handige tips om een vrouw mee uit te vragen. De meeste dames vinden een beetje verlegenheid wel schattig, maar je moet er geen hobby van maken. Mannen die geen ervaring met daten hebben zijn niet per definitie onaantrekkelijk.

5. Een man zonder ervaring in communiceren

De bovenstaande vier punten gaan nooit een succes worden als een partner niet kan communiceren. Een man hoeft niet de hele dag zijn ziel en zaligheid bij haar op schoot te leggen, maar als hij niet weet hoe hij zichzelf moet uiten in een relatie dan is het snel afgelopen. Dus probeer het in ieder geval, een vrouw kan dat heel erg waarderen.

onervaren mannen communiceren