lelijke man onderzoek vrouwen gelukkiger
Life

Wetenschap: vrouwen met een lelijke man zijn gelukkiger

Aantrekkingskracht is erg belangrijk. Zowel voor mannen als vrouwen, het oog wil natuurlijk ook wat. Wist je bijvoorbeeld dat kale mannen als dominanter en sterker worden gezien? En hoewel dit soort dingen meehelpen, blijkt uit een onderzoek van Florida State University dat uiterlijk in sommige gevallen erg overschat is. Vrouwen zijn namelijk eenstuk gelukkiger met een lelijke vent. Heb jij even geluk!

Vrouwen gelukkiger met minder knappe mannen?

Sta jij je elke week uit te sloven in de sportschool, doe je je best om wat leuks aan te trekken en ga je naar de kapper voor je date? Dat zijn allemaal dingen die er minder toe doen dan je zou denken, volgens dit onderzoek ten minste. Maar hoe kan dat nou?

Het antwoord is onzekerheid. Vrouwen die in een relatie zitten met een mooie man gaan vaker op dieet. Daarnaast maken ze zich vaker druk om hun eigen uiterlijk, best logisch natuurlijk. De vrouw wil er natuurlijk minstens zo goed bijlopen als haar vent. Dat kan uiteindelijk onzeker maken.

onderzoek lelijke man relatie

Lelijke man laat een vrouw beter voelen

Al die twijfels, onzekerheden en stress over hun uiterlijk maakt een vrouw ongelukkiger. Al die dingen zijn een stuk minder als ze een lelijke gast daten. Ze twijfelen een stuk minder aan zichzelf en dat maakt vanzelf gelukkiger. Klinkt op zich als een vrij logisch onderzoek.

Heb jij moeite met het versieren van bloedmooie vrouwen? Dan laat je ze voortaan even dit artikel lezen. Dan kun je aantonen dat ze, volgens de wetenschap, het beste jou een kans kan geven. Succes!