Life

Onderzoek: mannen met een grote neus zijn groter geschapen

grote-neus-grote-penis-onderzoek

Krijg jij altijd opmerkingen over jouw ‘grote’ neus? Die kun je vanaf nu volledig weglachen. Uit onderzoek van Kyoto Prefectural University of Medicine blijkt namelijk dat er een correlatie is tussen de grootte van de neus en hoe groot je geschapen bent. Grote neuzen staan gelijk aan een flinke jongeheer.

Onderzoek naar de grote neus

De onderzoekers kwamen er achter dat mannen met een grotere neus gemiddeld een lengte hebben van 5,3 inch. Mannen met een kleinere neus moeten het doen met een lengte van hun jongeheer van 4,1 inch. Dit alles in slappe staat. Het onderzoek is gepubliceerd in Basic and Clinical Andrology.

Het onderzoek is gehouden onder 126 lijken van mannen, binnen drie dagen na hun dood. Alles voor de wetenschap uiteraard. Ze hielden rekening met lengte, gewicht en omtrek van de penis van deze mannen. De mannen schonken hun edele delen aan de wetenschap.

grote-neus-onderzoek-jongeheer

Hoe groter hoe beter?

Het onderzoek werd gedaan onder overleden mannen. De reden? Ze trekken de penis zo ver mogelijk omhoog. Dit is natuurlijk niet heel erg fijn als je nog in leven bent. De conclusie over de neus is wel erg opvallend: “Het feit dat de neusmaat gerelateerd is aan ‘uitgerekte penislengte’ geeft aan dat de lengte van de penis mogelijk niet wordt bepaald door leeftijd, lengte of lichaamsgewicht. Dit is al bepaald voor de geboorte

Maar is de grootte belangrijk? Elke man is dus wel eens onzeker over zijn pielemuis, dat is helemaal niet gek. Maar het is tijd dat we hier wat opener over gaan praten met z’n allen. Want op elk potje past een dekseltje en vrouwen houden van verschillende vormen en maten. Toch willen we stiekem wel weten welke maat vrouwen gemiddeld het liefst onder de lakens hebben.

Er is een baanbrekend onderzoek gedaan naar vrouwen en hun voorkeuren. Door middel van een 3D printer maakten onderzoekers op de Universiteit verschillende lengtes en vormen. Deze kunstwerken varieerden van 10 cm tot 21,50 cm. Daarna ontvingen 75 vrouwen al deze items thuis. De conclusie kun je hier lezen.