onaantrekkelijke haarstijlen volgens vrouwen
Style

Deze 5 haarstijlen bij mannen vinden vrouwen extreem onaantrekkelijk

Het uiterlijk van een man kan een grote invloed hebben op hoe aantrekkelijk hij wordt gevonden door vrouwen. Een belangrijk aspect van het uiterlijk is de haarstijl. Terwijl sommige haarstijlen als aantrekkelijk worden beschouwd door vrouwen, zijn er andere haarstijlen die als onaantrekkelijk worden beschouwd. Maar wat voor haarstijlen vinden vrouwen nou onaantrekkelijk?

1. Te lang haar

Mannen die hun haar te lang laten groeien en dit vervolgens niet goed verzorgen, worden door vrouwen vaak als onaantrekkelijk gezien. Als je lang haar hebt, moet je dit vaak beter verzorgen dan wanneer je korter haar hebt. Als je dit niet doet, wordt je lange haar al snel vettig en kan er onverzorgd uit gaan zien. Dit kan mogelijk de indruk wekken over je stijl je als man niet goed voor jezelf zorgt, wat een grote afknapper zijn voor vrouwen.

te lang haar onaantrekkelijker2. Te kort haar

Als je ervoor kiest om je lange manen af te scheren na het lezen van de eerste haarstijl, moet je je goed realiseren dat je haar natuurlijk ook niet te kort moet zijn. Een buzz cut kan er weliswaar goed uitzien bij sommige mannen, maar het kan ook de indruk wekken dat de man weinig moeite doet om er goed uit te zien. Als jij geen macho man bent, kan het zomaar zijn dat te kort haar niet goed aansluit met je persoonlijkheid!

onaantrekkelijke haarstijlen bij mannen

3. Onnatuurlijke look

Het gebruik van te veel stylingproducten vinden de dames vaak ook onaantrekkelijk. Een overmatig gebruik van wax of gel kan ervoor zorgen dat het kapsel er vettig uitziet en niet natuurlijk valt. Dit kan de indruk wekken dat de man te veel bezig is met zijn uiterlijk. Het is dus beter om te kiezen voor een meer natuurlijke look en alleen de benodigde hoeveelheid stylingproducten te gebruiken om de haarstijl in vorm te houden.

haar stijlen onaantrekkelijk vrouwen

4. Slecht verbergen van haaruitval

Mannen die last hebben van haaruitval willen dit vaak niet toegeven in het begin. Wat je vaak ziet, is dat mannen een kalende plek hebben op hun hoofd, en dit proberen weg te werken door het haar op zo’n manier te laten vallen dat dit de kale plekken bedekt. Dit lukt in de meeste gevallen niet goed, waardoor deze mislukte poging misschien wel een gebrek aan zelfvertrouwen verraadt om kaal te gaan.

haarstijlen afknappers bij vrouwen

5. Te netjes

Dames houden tegenwoordig niet meer van een te nette man. Als je haar bijvoorbeeld te netjes in een scheiding valt, kan dit een ouderwetse look creëren. Als je een iets wilder kapsel probeert, zie je er gelijk een stuk uitdagender en interessanter uit voor de dames. Zeker het proberen waar dus!

lelijk type haar bij mannen