Bekend & Beroemd

Olivia (Ex on The Beach) showt met trots haar nieuwste bikini

olivia-talar-ex-on-the-beach-instagram
Foto: Instagram (@olivia.talar)

Fans van de hitserie Ex on the Beach hebben de blonde Olivia Talar vast wel eens voorbij zien komen. Deze oud-deelneemster veroverde de harten van de kijkers, en mannen in de villa. Deze Belgische dame is een mega hit op het internet en zet nog regelmatig de bloemetjes buiten. Haar laatste posts op Instagram gingen dan ook viraler dan ooit. Hoogste tijd om Olivia in het zonnetje te zetten.

Oliva Talar uit Ex on the Beach

De blondine deed mee aan seizoen 6 van Ex on the Beach, en werd uiteindelijk door een medekandidaat weggestuurd. Echter heeft Olivia daarna niet stil gezeten. Haar controversiële knipperlicht relatie met Dennis Roos, die ook nog even verloofd was met E0TB-kandidate Megan,  was voer voor de juice kanalen. Bijna wekelijks is er wel iets gaande rond deze ‘BN’ers’. Hate it or love it, mensen smullen van dit soort content.

Olivia Talar zelf klust lekker bij via haar sociale media. Ze is te boeken via Viking Entertainment Group en heeft inmiddels een goed lopende kledinglijn: Olives & Roses. Hier kun je outfits scoren die ze zelf draagt. Slimme marketing, echter meer iets voor je vriendin dan voor jou waarschijnlijk. Wij moeten het doen met de foto’s van Olivia.

olivia-talar-ex-on-the-beach

Olivia en haar bikini’s

Op haar webshop zijn onder andere pikante jurkjes en setjes voor de zomer te scoren. Zelf flaneert ze het liefst in bikini en doet dit onder andere momenteel op het heerlijke eiland Bali. De perfecte hotspot voor goede shoots in de zon. Een goed moment om Olivia zelf in het zonnetje te zetten.

Of ze nog single is of weer bij ex on the beach Dennis is bij ons nog niet bekend. Wel reageerde hij zoals altijd onder haar laatste post. Zelf een kijkje nemen? Bekijk de spicy foto hier.