Women

Olive Angus en bikini’s zijn een heerlijke combinatie

Olive Angus

We hebben weer een pareltje van een influencer gevonden tijdens onze ontdekkingsreis op het wereldwijde web. Deze mooie vrouw houdt wel van een beetje zon, zee, en strand. Ze maakt de fijnste foto’s van zichzelf tijdens haar vakanties. Wij houden ook wel van een zonnetje op onze tijdlijn, dus laten we haar vandaag even stralen.

Olive Angus gaat lekker in bikini

Volgens haar Instagram-account woont deze schoonheid afwisselend in Nederland en Monaco. Misschien gaat ze regelmatig lekker lunchen met Charlotte Sine, de eveneens prachtige vriendin van Formule-1 coureur Charles Leclerc. Hoe dan ook, Olive Angus geniet van het leven en dat is duidelijk te zien op haar Instagram-account. Ze plaatst regelmatig jaloersmakende foto’s van haar vakanties op het social-mediakanaal.

De mooie Olive houdt van mode en laat zich dan ook regelmatig fotograferen in setjes die haar geweldig staan. Het is duidelijk te zien dat ze ervaring met de camera heeft, want ze weet met haar zwoele blik de kijkers van haar foto’s te betoveren. We hopen dat ze nog lang doorgaat met poseren voor de camera, want ze is werkelijk een prachtige dame.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Instagram Olive Angus

Olive Angus timmert hard aan de weg met haar Instagram-account. Ze heeft op het moment van schrijven 53,6K volgers, en het zou ons niets verbazen als dat aantal in korte tijd op gaat lopen. De blondine weet een hoop volgers aan zich te binden met haar mooie uiterlijk. De foto’s van Olive in bikini zijn waanzinnig mooi, wij begrijpen haar volgers wel.

Wij zijn inmiddels ook fan van deze mooie meid en hebben daarom de tijd genomen om eens door haar tijdlijn te scrollen. Dat bleek een juiste beslissing, want we werden getrakteerd op een verzameling foto’s waar we het warm van krijgen. Deze delen we uiteraard met jullie, want schoonheid bestaat nu eenmaal om gezien te worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken