oldtimer ford mustang 1
Wheels

Oldtimer huren? Hier wil je wel een ritje mee maken

Terwijl de nieuwste wagens steeds sneller en strakker worden, verliezen oldtimers niets van hun charmes. Sterker, ze worden met de tijd alleen maar aantrekkelijker. Bekijk hier de oldtimers waar je wel een ritje in wilt maken.

De Volkswagen bus

Zin in een roadtrip? De Volkswagen bus moet daar het meest geschikte voertuig op aarde voor zijn. Afhankelijk van het model passen er 7 tot 9 personen in en kun je overal heenrijden waar je maar wilt, zolang er maar een weg naartoe gaat.

oldtimers volkswagenbus 1

Met een wagen als deze kun je letterlijk alle kanten op: genoeg ruimte voor iedereen. Wil je er een kampeertocht van maken, dan kan dat ook met een Volkswagen bus. Alle spullen passen er waarschijnlijk wel in, maar je kunt dan ook voor het broertje van de Volkswagen bus kiezen: De Volkswagencamper. Gezeul met een tentje is dan ook meteen verleden tijd.

De Kever Cabriolet

Er gaat niets boven de wind voelen wanneer je op de weg bent. De Kever Cabriolet is daar een geweldige oldtimer voor: een simpele maar prachtige wagen met een open dak. Komt er een regenbui bij kijken, dan kan het dak van de cabriolet ook even dicht. De ruimte in deze wagen is schaars, dus denk goed na over wie je de eer geeft om met je mee te liften.

oldtimer kever cabriolet 1

Ford Mustang

Elke kleine jongen heeft wel van een echte Ford Mustang gedroomd. Het is niet te laat om die droom waar te maken, want je kunt deze wagen gewoon als oldtimer huren. Al is het maar voor eventjes: deze echte Ford Mustang is dan helemaal voor jou. Gun jezelf dus deze brute experience.

In deze vette bak mag je niet alleen gezien worden, maar ook gehoord worden. Het geluid van 8 dikke cilinders zal je namelijk niet snel vergeten.

oldtimer ford mustang 1

 

Porshe 911 Targa

Last, but not least, deze Porshe 911 Targa: een oldtimer én sportwagen in één. Is het geen schoonheid? We kunnen niet anders dan deze wagen een legendarische auto noemen, wat nog even dubbel bevestigd wordt door de luchtgekoelde 6-cilinder motor. Een ritje in een Porshe 911 Targa of een dag de weg op staat dan ook erg goed op de bucketlist van elke man.

Oldtimer porshe 911 1