Geld & Carrière

De Offsiders cashen een verbazingwekkend bedrag per half uur

offsiders-bedrag-optreden-half-uur

Als je op zoek bent naar een act om jouw feestje echt onvergetelijk te maken, dan is er één gelegenheidsformatie niet te missen: De Offsiders. Niemand minder dan Wilfred Genee, Andy van der Meijde en Wesley Sneijder, brengen hun zomerhit ‘Een Aperolletje’ en nog veel meer ten gehore op jouw verjaardag of ander feestje. Maar stel dat je ze een half uurtje wilt inhuren, wat voor bedrag ben je dan kwijt? We zochten het voor je uit.

Eigen nummers en opzwepende covers

De Offsiders waren voor het eerst te zien in het populaire praatprogramma Veronica Inside, met de bekende Wilfred Genee als host. Tijdens een uitzending van Vandaag Inside in mei van dit jaar liet dit trio hun nummer ‘Een Aperolletje’ horen en het werd direct een hit. Hoewel ze vaak samen aan tafel zitten om het laatste voetbalnieuws te bespreken, treden ze nu ook op het podium op.

Wesley Sneijder mag dan bekendstaan als een voortreffelijke voetballer, hij speelde nog samen met de recent gestopte Zlatan Ibrahimovic, maar samen met Andy van der Meijde en Wilfred Genee heeft hij een nieuwe roeping ontdekt: zingen. Wanneer je De Offsiders boekt, brengen ze een mix van plezier, sportiviteit en sprankelende chemie naar je feestje.

Wat kost dat nou, een half uurtje Offsiders?

“Met hun zomerhit nemen ze je mee naar zonnige terrasjes”, zoals te lezen is op de boekingssite Snowbird. We moeten je echter waarschuwen: om hen te laten optreden, zul je flink moeten sparen of misschien zelfs je auto verkopen, want ze komen niet voor een appel en een ei naar jouw feestje.

Via de boekingssite van Wilfred Genee kun je De Offsiders boeken. Als je het bedrag van 25.000 euro neertelt, willen ze een kwartiertje komen zingen. Een eenvoudige rekensom leert dat je voor een optreden van een half uur 50.000 euro kwijt bent.

Boek nu voor jouw (zomer)feest

Natuurlijk zullen ze hun megahit ‘Een Aperolletje’ ten gehore brengen, maar ze zullen ook enkele covers zingen om de sfeer te verhogen. Denk aan klassiekers als ‘Meisjes met rode haren’ en ‘Schijn ’n Lichtje Op Mij’. Voor die 50.000 euro krijg je dus wel een half uur lang je feest op zijn kop.

Als je een dikke portemonnee hebt, of een flink bedrag op je spaarrekening hebt staan, kun je jezelf dus verzekeren van een optreden, want De Offsiders zijn de hele zomer nog volop te boeken. Wil je ze liever een keer wat goedkoper in het echt zien? Dan kun je ze bewonderen tijdens de opnames van Het Muziekfeest op het Plein in Uden op 14 juni.