Officiële beelden en storyline van Assasins Creed Valhalla zijn gereleased
Tech

Officiële beelden en storyline van Assasin’s Creed Valhalla zijn gereleased

Een van onze favoriete games, Assasin’s Creed, krijgt eindelijk een vervolg. Ubisoft liet al eerder weten dat Assasin’s Creed Valhalla aan het einde van dit jaar zal verschijnen. Vandaag is officieel bekend gemaakt, tijdens Ubisoft Forward, dat de game op 17 november 2020 uit zal komen. In deze editie zul je in de huid van een viking, genaamd Evior, kruipen en zul je in een hele andere tijd dan de andere edities rondsluipen.

In deze game is het jouw missie om de Britten te helpen tegen jouw Deense landgenoten van Evior en daarmee de ‘vrede’ te bewaren. Als je het spel begint kun je kiezen of Evior een man of een vrouw is. Qua persoonlijkheden zijn zowel de man als de vrouw redelijk identiek. Je kunt ook midden in het spel besluiten nog van geslacht te veranderen.

Assasin’s Creed Valhalla release

Helaas hebben we het spel nog niet kunnen spelen en weten we nog niet wat ons precies te wachten staat. Er is wel een gameplay overview trailer gereleased. We lezen daarnaast op verschillende websites dat er een oorlogsverhaal centraal staat. Het gaat om de Britse prins Oswald. Hij is ontvoerd door gewelddadige Vikingen en moet door jou gered worden. Dit belooft natuurlijk veel geweld en bloederige gevechten zoals je die van Assasin’s Creed gewend bent.

We kunnen niet wachten om Assasin’s Creed Valhalla zelf te gaan spelen. We moeten alleen nog heel even wachten tot 17 november. De game komt uit voor PlayStation 4, Xbox One, Stadia en PC. Daarnaast krijgt Valhalla krijgt een gratis update voor next gen consoles. Check de gameplay overview trailer hieronder: